BFP740 AWR моделі нелінійного аналізу проблеми?

E

emmetin

Guest
Всім привіт .. ми розробляємо LNA використанням Infineon bfp740 та моделювання його на AWR Microwave Office. на веб-сайті Infineon, вони дає AWR модель транзистора, але ми не можемо мати нелінійний аналіз, наприклад, OIP3. це дає повідомлення про помилку "виміру перехоплення крапка повинна вказати порядок двох або більше" .. може хто-будь ласка, допоможіть нам з нашою проблемою: посмішка:. Спасибі

Привіт, Так, ви повинні використовувати Port2 з двома тонами для вимірювання IP3 з підсилювачів ... Крім того, необхідно підмести потужність використанням Мел змінної ділянки IP3 ... Див прикладену схему установки ... Якщо у вас виникли проблеми потім завантажити файл ур MWO (*. EMP), щоб допомогти вам краще ... --- --- Manju

привіт, я використовую два тони і прокотилася вже, але не змогли знайти проблема знову, я не можу зробити OIP3 аналіз ще раз: (Я докладаю EMP файл, якщо б ви могли мати шанс на вигляд, я буду вдячний .. Я також пишу деякі пояснення в "дизайн відзначає". подякувати вам за вашу допомогу, з нетерпінням чекаємо від вас .. Cem

Привіт CEM, на сторінці вимірювання OIPN індексом IM Компонент Шоуду матч з порядком говорити в цьому випадку для 3-го порядку вона повинна бути або 6 або 6,02 ... тобто індекс IM 2,1 Тоді вона відмінно працює ... див. доданий проект зміни ... Я також я бачив, що ви не охоплюють влада замість вимірювання IP3 Vs частот ... Якщо вам потрібно IP3 Vs вхідного сигналу розгортки, то вам необхідно використовувати моделювання блок управління і розгортки влади говорять від -20 дБм до 0 дБм і сюжет IP3 ... Я сподіваюся, це допоможе ... --- --- Manju

Вітаю ще раз Манджу, по-перше, велике спасибі за вашу допомогу і часу. ваші поради дуже корисні для мене, я дуже вдячний. У мене є один останнє запитання, я повинна оцінювати третього порядку перехопити за допомогою двох -20 дБм вхідних сигналів на 2,44 та 2,46 ГГц. я почала діапазоні частот в "опції проекту" з 2,44 ГГц. але я не знаю, індекс Comp чату. для мого діапазону. повинна бути 2,44 множиться на 3? або щось інше? Дякую вам Cem

2,44 * 2-2.46 * 1 або 2,46 * 2-2.44 * 1
Дякую Вам за повідомлення. вони повинні бути рівні? У моїй конструкції, 2, -1 і -1,2 не рівні, що є причиною цього? посилення може бути названо майже плоскою. Кладовище

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back