BER в газотранспортній системі

G

Guest

Guest
Чи можу я довідатися, чому для BER статистики, однакову кількість 0 та 1 в даних контролю дає максимум можливостей газотранспортної системи?

Я гавань чув нічого подібного.Не могли б ви відправити посилання яка говорить: "рівний 0s 1s і дає максимум можливостей"?або коли ти чуєш?Додано через 3 години 31 хвилин:На жаль для відповіді знову в окремих відповідь, але щось в голові з'явилися приблизно на ваше запитання; З теорії інформації максимуму ентропії (що суворо, пов'язані зі створенням) можуть бути отримані тільки якщо випадкова величина є гаусовим disributed.Якщо я не помиляюся, і якщо я пам'ятаю мої студентські лекції належним чином, то розподіл Гаусса означає розподіл ймовірностей, де кожного випадкового події дорівнює.У своєму запитанні події 0s і 1S.Для того, щоб отримати максимум ентропії (таким чином, максимальний обсяг), потрібно зробити 0s і 1s равностепенно вірогідним (те ж число 1 і 0).Якщо ви думаєте, це може бути відповідь, то я кажу вам почитати за темою "потенціал і ентропія" і "ентропія gausian розподілу".

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back