AXI угод

A

asicengineer1

Guest
Привіт всім,
Я сумніваюся в основний протокол AMBA AXI.Я не в змозі розрізняти між багато чого закривається і ексклюзивних угод.Чи може хто мені допомогти їм краще розуміти?

Привіт,

У закритій угоди, Interconnect багато гарантувати, що тільки господар дозволено доступ до Слов'янський поки розблокована передачі з того ж майстра завершена.

У ексклюзивної угоди, автобус не повинні залишатися заблокованим до конкретного майстру на час проведення операції.

Поправте мене, якщо помиляюсь!

в закритих transcation Master заблокована Слов'янський Так ні іншого господаря вона може доступ ДО передачі розблокована це прийшло.

в ексклюзивному режимі, якщо Слов'янський зайнятий з деякими експлуатацію після завершення цього, вона дає відповідь на майстра я готовий погодитися з цим transcation.in інший майстер може отримати доступ до цієї раб.

У монопольному режимі (семафор тип), коли пан читав у конкретному місці пам'яті слов'янський, слов'янський моніторів (якщо Слов'янський підтримує монопольному режимі), якщо будь-який інший господар, що доступ до пам'яті.Якщо так, то коли раніше Майстер намагається писати по пам'яті, що слов'янський відповіді з Okay (які можуть бути помилки Master), в іншому випадку відповідь EXOKAY.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back