Autozeroed підсилювача аліасів широкосмугового шуму

Y

ytass

Guest
Привіт там,

Я намагаюся розробити малогучний підсилювач для біологічного викликаних потенціалів.Я кинув вгору або не користуватися autozeroing техніки, корельованих подвійний вибірки або подрібнювач стабілізації парникових.Я мав дуже жорсткі вимоги енергоспоживання (близько 30uW макс.), Що працюють на 3.3V харчування.Підсилювач буде три етапи з змінної отримати від 50-80dB 10dB в дії.Я хотів би скористатися autozeroing, тому що я з розуміння того, що вертоліт stablisation вимагає більше енергії?Чи правильно це?Зважаючи на те, що я думаю, що слід використовувати autozero техніки, У мене проблеми з визначенням транзисторів вхідного шуму роботи.

V_thermal ^ 2 = 4kT * 2 / 3 * 1/gm за міс транзистора в насиченні.Я хочу, щоб мою упередженість введення диференціальних пар в помірних інверсії, але я думаю, що це рівняння теплового шуму до сих пір не погане наближення для помірного регіону інверсії.
Таким чином, два вхідних tranistors сприяти V_in ^ 2 = 16 / 3 * * кТ 1/gm.

Ну, що я не розумію, якщо я використовую autozero техніки, скільки це буде збільшення теплового шуму?Якщо мій смуги сигналу становить близько 10 кГц (біологічного сигнали низької частоти!), І моє autozeroing частота 30 кГц, то яка буде моя фактична (тобто нормальної дискретними) шум, який я хотів би побачити на вході в мій ОУ?Так що якщо я хочу, щоб мої введення згаданих шуму буде менше, ніж XUV / RMS, то я хочу знати, що значення р я слід проектувати.

Я сподіваюся, що досвідчений дизайнер може протягнути руку допомоги молодшим дизайнером.

Велике спасибі заздалегідь.

Привіт знову-таки,

Чи є аналог досвідченого дизайнера, який може мені крапку в правильному напрямку?Було б дуже високу оцінку.

Якщо Ви використовуєте метод autozero або корельованих подвійний вибірки у вас є функція високої проби пропуск на шум від операціоннікі.Це зниження також 1 / / шуму.Що не є скорочення шуму з перемикачів.Тому що ти типовий додати шум напруги 2 перемикається з двох фаз напруги шуму корелювала і проби.Це проби шуму напруги можуть бути розраховані шляхом інтегрування щільності шуму напруги до нескінченності.Типові є деякі обмеження смуги пропускання.Після цього ви отримаєте шуму середньоквадратичне напруги.Ця напруга шумів проби.Тому що ви різницю між двома фазами (autozero), ви повинні додати проби шуму напруження як фази площі.

У мене був подібний проект більше десяти років тому.Інжекції заряду повинні бути обережні компенсацію або зведені до мінімуму.Біологічних джерел напруги є 100pF, але й високою МОм джерело опору.Таким чином, деякі дії ін'єкцій / про вашу точності!

Коли ви звернетеся до ширини смуги сигналу, це смуги пропускання підсилювача?

Для autozeroing, що ви в принципі зробити, це вибірка зсув по шапці.Це призводить до складатися тому шуму дорівнює ширині смуги сигналу / autozero частоти.

У вашому випадку, у вас є 10 кГц м.т. сигналу 30кГц autozeroing, так що у вас не буде складатися тому теплового шуму.

Тим не менше, брати до уваги, що підсилювач необхідно вирішити протягом досить autozeroing, тому я трохи спантеличений, що ваш BW <autozero частоти.(В іншому випадку ви будете вводити помилки, які можуть бути навіть гірше, ніж 1 / /-шуму) Ви повинні мати смуги пропускання підсилювача, що в кілька разів (10 або близько того) вище, чим автоматично нульової частоті, щоб переконатися, що ваш вихід розташовується в autozeroing.

Реальний випадок для прикладу м.т. = 1MHz і autozero частота від 30 кГц.Це дасть вам приблизно в 30 разів foldover (може бути, що я за тобою сумую SQRT то) шуму в 0 до 30 кГц смуги пропускання.

Якщо поєднати це з ослабленням офсетного і низьких частот 1 / / шуму, ви отримаєте часткового ослаблення 1 / /-шуму.

Особисто я більше на користь рубки.Якщо ви обираєте частот мудро вам не доведеться турбуватися про що складається заднє шуму, і ви можете отримати майже 100% загасання 1 / / шуму і зсув.Після цього можна оптимізувати дизайн для низького теплового шуму (високий г), і як і раніше тримати області відносно невеликий (1 / ж не так важливо).

Красивий презентацію про autozeroing можна знайти тут:
ч ** P: / / www.ewh.ieee.org / TC / датчики / Tutorials / makinwa.pdf

JT,

Ви знайшли відмінний паперу!Різниця між Autozero Chopper і повинні бути вказані чітко.Я тільки зауважив, що вертоліт змішування не множення з чистим синусоїди.Це характерно квадратних сигналу.Таким чином, всі гармоніки сигналу квадратних призвести до шуму складання.Перевага в тому, що загальна сума всіх компонентів складні обмежені і не визначається торгівлі врегулювання часу в порівнянні з шумом пропускної здатності.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back