Autorouting проти керівництва маршрутизація

P

pcb87

Guest
HII всіх експертів,

Я havnt зробили autorouting ....
але я думаю, керівництва маршрутизації набагато краще,
What Do U думають.
Зараз я працюю на материнській платі комп'ютера.
Що я повинен робити.
Автоматична маршрутизація Я. Керівництво маршрутизації ..
У яких віддають перевагу .....

Я думаю, якщо правила проектування визначається в кожному аспекті, то автоматичної маршрутизації це добре.Але треба перевірити борту, після маршрутизації.

Привіт,

Ручний маршрутизації для критичних сигналів як годинник маршрутизації, DDR сигналів і сигналів таких обмежень.Після цього у блокування ці сигнали і робити autorouting для інших сигналів, які не потребують будь-яких конкретних обмежень та спеціального догляду.

Сандхья

замість того щоб доопрацювати autorouted раді керівництва маршрутизації, тим краще.

Привіт Хлопці,

воно завжди залежить від того, яка плата у вас дизайн і, відповідно, можна йти за autorouting, наприклад, я завжди маршрут критичних сигналів і захистити їх в першу чергу, а потім я надаю іншим, не критичний сигнал для автоматичного розрахунку маршрутів, тим самим ви можете заощадити багато time.this як я продовжу, коли мені дають пораду який повинен autorouting і вона чудово працює для мене.

Thanks & Best Regards,

Рамеш

Привіт М також нові для проектування друкованих плат.те, що я дізнався за цей короткий проміжок часу є те, що ..... Ви повинні робити вручну маршрутизації для основного сигналу і блокувати їх & autorouting щось робити для відпочинку.Проте керівництвом маршрутизації, тим краще.

Якщо ми говоримо про autorouters які можуть принести результати конкурентоспроможними на ручну працю, високу якість, маршрутизатори SPECCTRA або експедиції має бути розглянуто тільки для серйозного обговорення.

Я знаю з багатьох прикладів, які добре autorouter дозволяє виконувати завдання маршрутизації в хвилинах чи годинах, які потребують годин до тижня з ручною маршрутизації.

Є деякі завдання, які явно не можуть бути виконані задовільно по autorouter, Е.G, маршрут недорогих ПК плагіна ради з двошарових PCB.

Зазвичай я поділяю точку зору, що деякі критичні маршрутизація повинна бути краще зробити вручну.У моїй конструкції, це основне джерело живлення і аналогових маршрутизації.

be perfectly constrained by sophisticated rules (including length, distance, from-to, cross-talk, shielding, layer specific rules).

Критичні цифрова мережа може
бути зовсім стримується складними правилами (включаючи довжину, відстань, від-до, крос-Talk, екранування, шар конкретні правила).Це може бути інколи легше, проте, маршрут Деякі мережу вручну, як розробляти ці правила.

Я визнаю, що цей же міркування може застосовуватися на постачання і аналогових мережах також, щоб вони могли бути автоматично направляється з відповідним правила.Але компромісу між дизайном і ручної правило за рахунок маршрутизації, можливо, чітко в цьому випадку.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back