ATtiny2313 і GM47 GSM модем

L

lucian_v

Guest
Привіт, це мій перший пост тут я хочу знати, якщо хтось або зробити цей проект [URL = http://www.serasidis.gr/circuits/SMSremoteV3/SMSrcV3.htm] SMS-пульт дистанційного управління v3.0 :: основі ГМ -47 GSM модуля. [/URL] Я працюю над цим, на жаль, я вдарив деякі проблеми, і було б здорово, якби я міг знайти будь-яку допомогу тут Заздалегідь дякуємо вам за ваш час на читання цієї

Я читав на сайті. в чому саме полягає проблема. Є деякі орфографічні помилки в описі схеми (наприклад, сім-тримач відсилаються як K15, а К4 ...). Сподівається, що це не ваша проблема.

Привіт Моя проблема в тому, що я намагався запустити модем і індикатор не горить .... зараз я намагаюся, щоб пов'язати з ним за серійними до ПК для роботи з AT командами ... Я думаю, що краще для мене, щоб зрозуміти, кроки, які весь проект відразу я думаю, що і в цьому ланцюзі 2,75 контактний теж неправильно, тому що в GM47 це керівництво за висновками 34 ... Чи є якісь тести, які я міг би зробити, щоб бути впевненим, що я не помиляюся? Спасибо

Невже вам вдалося при підключенні до ПК.

Привіт да я зміг підключити його до ПК і відправляти SMS, зателефонувати і т.д. Тепер я адресності використовуватися в командах. :)

Те, що я мав на увазі, ти створив всі схеми (крім GSM модуль) і підключений до комп'ютера для відправки AT-команд. Щоб перевірити, чи є програма право.

У мене є побудувати інтерфейс RS232 між модемом і ПК послідовний і рівень адаптер від 5В до 3.3 тепер я можу спілкуватися на модем, ПК на послідовний я почну писати програми для microcontroler скоро ..

Чи є програми передбачено ст. АНМ робочий файл.

Я не знаю, і не буде втрачати час, що ... у нього багато помилок на цій схемі .... я вирішив зробити свою і прийняти його крок за кроком 1. Підключення до ПК 2. вчитися в командах 3. писати софт для мікроконтролерів і т.д. ...

Як ви підключили модуль до ПК. Ти використовував MAX232.

Так, але я використовував інший компоненти теж. max232 тільки 5В і модуль повинен працювати на 3.3 я можу поставити тут моя схема, якщо ви річ, яка допомагає

Так. Ви можете завантажити схему.

Привіт, я в Венесуелі, де я не можу отримати ГМ-47 модуль. Чи можете ви порекомендувати надійного постачальника? будь ласка. Лукіан говорить, що схема містить помилки; Хто-небудь отримати цю роботу? Я не хотів би, щоб підірвати мій модуль, якщо схема wrong.Thanks.

Я не знаю, якщо GM47 доступні у вашій країні. У мене на SIM300 модуль.

Я не можу отримати його на місці, але я припускаю, що це буде працювати. Я перевірю, переконайтеся, які групи працюють тут і повернутися назад. Що мені потрібно для включення і виключення насоса моя клітина, з безпекою (лише кілька цифр повинні бути отримані) я перевіряю це http://hackaday.com/2010/10/18/cheap-and-easy-sms-via-gsm-for-your-mcu/ Не знаю, якщо він може працювати, спасибі.

Я працюю на це з допомогою модуля SIM300.

Який модуль я використовую повинні бути імпортовані, я дослідження frecuencies наших перевізників використовувати, спробувати зламати старий стільниковий телефон і зрозуміти схему hackaday в той же час. Будь ласка, дайте мені знати, як ви робите, і спасибі.

привіт, як я можу переглянути завантаження схеми для цього проекту GSM [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Повідомлення додано в 4:24 ------- --- Попереднє повідомлення було в 4:07 ---------- [/SIZE] [/COLOR] привіт, я можу перевірити, якщо схема для TD і RD на цьому сайті, є правильним, HTTP :/ / www.serasidis.gr / схемах / SMS ... maticLarge.GIF , спасибі. У мене є плата з точною зв'язку, а й LPC1769, і я Uable отримувати відповідь в з модуля, не дивлячись на відправку команди AT. Що я повинен робити?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back