AT90S1200 з AT90S2313

F

fjpompeo

Guest
У мене є контролер PLL який використовує AT90S1200 4MHz годинник.Чи можу я замінити цей мікроконтроллер з AT90S2313 без модифікації коду?

AT90S1200 дуже важко fing тут, в Бразилії в даний час доби.

Привіт,

Фернандо - Позивний PU2PLL

Вам доведеться змінити програмне забезпечення.Це дуже легко зробити.Залежно від вашого коду, існує кілька речей, які ви повинні розглянути.

1.установка покажчика стека
2.Зміни включають файлу

Ви знайдете відповіді тут, в академії є форум:

http://www.avrfreaks.net

Якщо Ви можете розмістити код я можу вам допомогти.

Шановні ctownsend,

Дуже дякую Вам за оперативну відповідь.Я шинкою оператора і хочу, щоб це побудувати 2m радіо PLL контролер.Не соромтеся використовувати прикладену код.

Привіт,

Фернандо Х. Помпео - Позивний PU2PLL - Бразилія.
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Я прошу вибачення за не відповідав раніше, я не думаю, що ви збираєтеся відповідати.
Тут складений Hex.Повинні працювати на 90S2313, без проблем.Однак, я не можу перевірити його без створення реального обладнання.

Якщо Ви хочете повний вихідний код, з бітою файлів (так що вам потрібно зробити, це подвійне клацання на командний файл для збирання), будь ласка, повідомлення мені через цей форум.

Крім того, ви можете перетворити початковий код, щоб використовувати будь-яку з нових ATtiny або мега-Micros.
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Дуже дякую Вам ctownsend.Вам не потрібно apologyse.Тепер у мене є код, я буду купувати AT90S2313, Flash і спробуйте схеми.До речі чи тактовою частотою важливо тому я думаю, повинні використовувати 4MHz oscilator кристал чи ні?

Спасибо заранее,

ФернандоДодано через 1 хвилину:Вибачте, забув згадати, так, будь ласка, посаду код таким чином я можу перевести на португальська повідомлень і так далі ...

Tks,

Фернандо

Цитата:

До речі чи тактовою частотою важливо тому я думаю, повинні використовувати 4MHz oscilator кристал чи ні?

AT90S2313 не рекомендується для нових розробок.Вона замінюється Attiny2313.

Шановні ctownsend,

Дуже дякую Вам.Як мені відправити Вам і скільки точках ви хочете?

Привіт,

Фернандо.

@ Ctownsend
Я також мав проблеми портування 1200 до 2313 для аналізатора логіки Лола, і завдяки Вашим добре документовані АНМ файлу вдалося отримати це було зроблено.
Так ось 20 балів від мене.

привіт
SDA

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back