AT команди AUBTM 20 ... здійснити дзвінок не працює

J

jackl1990

Guest
Привіт, в мене виникли проблеми з AT команд поспілкуватися з телефоном Nokia через осередки AUBTM 20 модулів Bluetooth. Модуль вводу командний режим і приймати деякі AT команди, але не приймає команду, щоб перевірити профіль це дюйма Крім того, я знаю, що повинно бути в Комутований профіль мережі, але як встановити модуль у цей режим. Спасибо заранее за вашу допомогу.

привіт Джек, це Vivek від Мумбаї. Я використовую aubtm-20 для мій останній рік диплом в галузі електроніки Engg. Джек, я просто не в змозі спілкуватися (надсилати АТ-команди) aubtm з ПК (HyperTerminal WinXP). HyperTerminal параметри: швидкість передачі даних: 9600 біт / с, біт даних: 8, стоп-біти: 1, парності: ні, управління потоком: немає ввести командний режим, Я посилаю LLL з HyperTerminal протягом 60 сек з Включення aubtm-20. Але я не отримую відповіді взагалі. Джек, я прошу вас, будь ласка, докладно описати метод, який я повинен використовувати для відправки AT команд aubtm-20 і отримувати відповіді. Я був би вдячний за Ваше люб'язне сприяння. Ти не можеш собі неприємності я дюйма я повинен завершити свою проект за час тижня. Будь ласка, допоможіть. В очікуванні вашої відповіді. Дякую вам, Вівек М

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Поштові додали в 17:14 ---------- Попереднє повідомлення було в 16:31 ----------</span></span>
 IMG з'єднання] ланцюга

+ + + Для bluesmirf Bluetooth модуль, я думаю. Також + + + ніде не буде знайдено в режимі aubtm і у команд безліч. Хоча я все ще намагаюся це. Спасибі за Вашу відповідь.

Привіт, я спробував + + +, але це не буде працювати теж. Немає відповіді. Якби Джек міг відповісти, як він був успішно можливість відправляти AT команди.

Гей, переконайтеся, що налаштування в Hyper Terminal є правильними. Також AUBTM 20 команди документі перераховані, що нам потрібно відправити до і після команди. Переконайтеся, що ви відправляєте цьому до і після кожної команди. Для LLL команда не відправляти характер, настройки в HyperTerminal, ймовірно, повинні бути змінені зробити наступне: зайдіть в меню Файл -> Властивості -> натиснути на вкладку Настройки-> вибрати Windows ключі, то натисніть на кнопку установки ASCII, перевірити Відправити рядок закінчується переклад рядка вікна, а також відлуння введених символів локально (це дозволяє нам розглядати команди ми набирати) Після вище налаштування відправити LLL команду Модуль повинен відповісти OK. Все найкраще.

ще одне питання не дає 3,3 до aubtm-20 і харчування 5В для MAX232 IC робить будь-які проблеми сумісності? я можу дати харчування 5В для aubtm-20? хоча 3.7v є найвищим номінальною напругою наведені в документі.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back