Assura RCX: чи можемо ми витягти паразитичні індуктивностей?

D

DoYouLinux

Guest
Привіт всім,

Я використовую Assura RCX для паразитичною витягів.У меню RCX, існують режими, як видобуток: екстракт RC, тільки R, C тільки, RLC, RLCK.

Я знаю, як екстракт паразитних RC, але я не знаю, як отримати RLC, RLCK.

Хто-небудь знає, як це зробити.Є кілька параметри цього RLC / RLCK витягів і я не маю Assura документи.

Будь ласка, запропонуйте і величезне спасибі заздалегідь,

Dyl: D

Потрібно мати EXTRA LICENCSE
Індуктивність ДЛЯ ВИДОБУТКУДодано через 20 хвилин:Якщо і є ліцензія і виконайте наступні дії:Увімкніть опцію RLC у видобутку вкладки.

Потім натисніть кнопку ОК U отримаєте повідомлення про помилку, яке говорить, що і необхідно визначити влада сіток для індуктивності.
tab and define the power and ground nets at the bottom side by clicking the ooption select from schematic.By mistake if u press from file option select from schematic option will be disabled and u need to run the LVS once again and then run RCX and then this time donot select the option from file select the option select from schematic and now run if the results are ok then fine.

Так що для цього перейти фільтрації
вкладку і визначають силу і наземних мереж в нижній частині, натиснувши на одну з ooption schematic.By помилку, якщо у преси з файлу виберіть опцію схема буде відключений, і U потрібно запустити LVS ще раз і запустіть RCX, а потім на цей раз виграш, виберіть опцію Файл виберіть опцію вибрати схему і тепер запускається, якщо результати нормально, тоді добре.
Або Якщо і отримати лог-файл, то, напевно U можуть не мати ліцензію на це. Diasble Більшість підприємств цей варіант, оскільки L не потрібно на рівні ІК.

Велике спасибі Sridhar540,

Я з'ясую, що якщо ми цю ліцензію в лабораторії.

Dyl

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back