ASSURA видобутку Проблема

I

iamvictor

Guest
Я використовую ASSURA в IBM cms9flp дизайн комплектів.

1.Існує жодних проблем з ДРК і LVS, але видобуто думку, породжених ДРК тільки всі штирями з точки зору, а не компонент на всіх!
Якщо вона пройшла LVS, я вважаю, що видобуток повинна бути правильною.Тому ця проблема дисплея або ще щось?

2.Якщо я використовую RCX я можу отримати видобуто зору.Всі parastic Р
И С наводяться розумні значення, але з параметрами компоненти не відповідають параметри макета.
Наприклад: якщо я перевірити видобуто транзисторних символом porperty,
то W завжди мінімального розміру, незалежно від того, наскільки я подвійних його в формат.Те ж саме для VNCAP я використовую M1-M6 у формат, але, якщо я перевірити шапочка символ porperty в видобуто думку, було M1-М1.
Думаю, всі компоненти були вилучені всі з параметрами stardard комірки (мінімальний розмір).Крім того, "Вид імені" в "porperty вкладці" цих компонентів є "символом", замість того щоб "auLVS або vipcell".Якщо не повинно бути так.
Може хто мене розуміє?

Большое спасибо!

Виктор

Чи може хто-небудь мені допомогти.Це дуже терміново,
то чіп tapeout термін підходить.Спасибо.

Опишіть ваші дії послідовно.
кроках від видобутку

Я думаю, ви shoul dlook на видобуток командний файл.
Після цього я думаю, буде перейти на RCX і просто перевірити символом / auLVS думки.

Інше рішення полягає в тому, щоб просити IBM -
в Росії, якщо ви хороший клієнт вони будуть реагувати швидко.

може бути, проблема з ДПК,
Якщо ви використовуєте іншу версію інструментів або під іншому середовищі, вміння працювати не буде дуже добре.
один приватний метод, використання ДПК будувати самостійно, або використовувати Рез youself.thus камері, екстракт клітин будете використовувати свій мобільний ...

проблема також може бути, що ви намагаєтеся переписати деякі раніше витягнутий файл.
Видалити файл av_extracted або дати іншу назву для отримання файлу та спробуйте її.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back