ASIC технологія порівняння

S

steven852

Guest
Привіт,

Мне интересно, если кто-то може вказати деякі довідкові матеріали, щоб показати основні риси і відмінності між BiCMOS, CMOS, і СОІ, і деякі інші нові технології в розробці ASIC.Що я маю на увазі "можливості" включати швидкості, вартості, а також про те, як прийняти рішення вибрати, який з них вибрати.

Спасибо заранее.

http://www.freescale.com/webapp/sps/site/overview.jsp?nodeId=0121000303

ця посилання показує огляд у BiCMOS СОІ та технологій обробки, але в цілому
я б сказав, що ці технології використовуються для різних додатків в порівнянні із загальною КМОП-схем.Скрізь, де є потреба в високої частоти і потужних додатків, альтернативних рішень обробки використовуються.Це я розумію.

Дякуємо за посилання.Один момент не зовсім зрозуміло, є те, що мені, як зробити вибір на різних процесах.Наприклад, якими є основні міркування щодо вибору BiCMOS над CMOS, або до того, що швидкість BiCMOS це найкращий кандидат.Кроме того, есть ли какие-либо горизонтального процесу порівняльна серед основних постачальників ливарного?

Спасибо.

BiCMOS використовується, коли потрібно надзвичайно високою швидкістю.Вона зазвичай споживає більше енергії, ніж звичайні CMOS і витратах на виробництво більше.Більшість ливарних запропонувати BiCMOS на деякий процес вузла, але вартість / потужність міркування не дозволяють людям користуватися їм, якщо вони дійсно потрібна висока швидкість / привід.

СОІ, як швидше і низьким енергоспоживанням, ніж звичайні CMOS, однак кілька точок запобігання його попадання в основний потік:
1.Мало ливарні запропонувати процесу (в основному постачальників процесорів AMD, IBM
і т.д. ... не TSMC, UMC, чартерд
і т.д.)
2.Поточні ASIC САПР інструментів не в повній мірі готові до наслідків СОІ (історія чинності в терміни
і т.д.)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back