ASIC дизайн і НВІС перевірки курсу в Ченнаї

S

sahuldesign

Guest
тепер їм працювати в НВІС Engg .. я ве interst вчитися "ASIC ДИЗАЙН І ПЕРЕВІРКА НВІС (ДПФ ПЕРЕВІРКА)" може будь-який з тіл, що цей курс подробиці в Ченнаї .. плз срібло своє .. Sahul hameed.P 9840231380

хороший інститут в Бангалорі ............ перевірити це, я пошлю заявку також Привіт друзі, Це прекрасна можливість зробити Ваш перевізник у НВІС. Так, TTM Інститут інформаційних технологій (Тійт) Бангалор, починаючи третю партію Вихідні для проектування НВІС. З Тійт є споживання кожної партії тільки 20 студентів, в даний час місця заповнюються швидко, якщо ви хочете стати ASIC інженер-конструктор або фізичної інженера-конструктора. Дайте нам знати, швидко, ми будемо вам навичками для того ж. Будь ласка, знайдіть вкладення. 1.) Курс докладно. 2) заяву встановленого зразка;. Якщо, звичайно, ви хочете, щоб забронювати місце в липні партії, заповнити його і відправити його по електронній пошті. Все найкраще .... З повагою Shashi.Deshpande 09845261676 - З повагою Shashi.D Тійт Pvt Ltd Banaglore. [Розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 3 хвилини: [/ колір] [/ розмір] кріплення заявку

Ви можете приєднатися до Р. СБИС центр в Бангалорі або MSramaiah коледжу в Бангалоре

[Цитата = sahuldesign] тепер їм працювати в НВІС Engg .. я ве interst вчитися "ASIC ДИЗАЙН І ПЕРЕВІРКА НВІС (ДПФ ПЕРЕВІРКА)" може будь-який з тіл, що цей курс подробиці в Ченнаї .. плз срібло своє .. Sahul hameed.P 9840231380 [/ цитата] Ми пропонуємо Перевірка пов'язаних звичайно в Бангалорі в декількох варіантах: 10-днів, 1-тижневого, 2-х днів і т.д. Якщо цікаво поглянути на www.noveldv.com [/ URL ] і пишіть ...gmail.com Ajeetha, CVC [URL] www.noveldv.com

привіт другу! Я планую зробити модуль ASIC дизайн від MS Рамайях, Бангалор. U перевірити веб-сайт. Ура, якщо ми обидва зацікавлені може почати разом в один час. Я дам є адреса веб-сайту. http://www.msrsas.org/html/training/training.htm Перевірте під модульної програми навчання і скажіть мені ... Спасибі і вважає Діпак

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back