ASIA МОЖЛИВОСТЕЙ: Шукаю компанію аутсорсинг недорогий ...

N

narutomo

Guest
Будь ласка, зв'яжіться зі мною, якщо ви в змозі забезпечити низька розрахункова послуга для моєї компанії. Дизайн: схемотехнічного проектування, FPGA, і друкованих плат. Розташування: Японія, Сінгапур, Малайзія, Таїланд, Індонезія, Китай. Хочете: - 5-10 років апаратних досвід проектування.

Бронювання процедур SPA інформація? Більш детальну інформацію?

КОНТАКТ НА PATELPCB (AT) GMAIL.COM З цієї ж у нас є всі EXP. У цьому ж полі, над 6YRS. EXP

Будь ласка, відправте Вашу компанію посилання сайту і попередній проект, який успішно доставлені для нас. Ми будемо оцінювати вашу компанію і продуктивності.

Шановні панове. Я маю честь повідомити Вам, що ми PCB дизайнерів, що працюють у Пакистані, які мають досвід проектування записати-у-борт та навантаження дошки. Ми запропонуємо Вам низькі ціни в порівнянні з іншими компаніями і найкращу якість за що. Ми PCB проектуванні досвід від 3 до 10 років. Якщо ви хочете відкрити свій дизайнерський центр в Пакистані як це було зроблено іншими PCB компанії Дизайн як PYCON і CEIBIS то ми можемо надати вам будь-яку допомогу. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас. Спасибі і повагою,

Шановний, ми в Ірані. Ми ЛПВЩ / FPGA дизайн будинку! Ми можемо зробити будь-який проект на основі ПЛІС. Ми не отримали гроші ДО проект був завершений. У нас є досвід роботи з важкими Xilinx (навіть 4 Virtex, 5) або Altera. Ви можете зв'язатися зі мною для отримання додаткової інформації.

Звук великий відгук від вас, хлопці. Будь ласка, надішліть мені вашу особисту електронну пошту для подальшого обговорення. Можливості готові прямо зараз! Ми хочемо завершити постачальника до кінця Завдяки лютого

Спасибі за ваш проект USD100k. Я буду працювати на частину FPGA ... Це здорово ...!!!

Моя електронна пошта Zerox100 (AT) Yahoo точка ком

Шановні Narutomo, ми PCB Design служба будинок і у нас є багаторічний досвід роботи в друкованих плат. Будь ласка, надішліть мені інформацію про вашу роботу PCB, що ви хочете, щоб ми зробити, і ми повинні забезпечити вам дуже конкурентоспроможну ціну. Будь ласка, надайте нам вашу електронну адресу, щоб ми могли додатково обговорити з вами про наші можливості. Спасибі. З найкращими побажаннями, PCB конструктор

Моя електронна пошта: [електронної пошти] master_picengineer@edaboard.com [/Email]

Привіт, Ми PCB дизайнерів, що працюють в Індії, від 5 до 6 років досвіду ведення друкованих плат designs.We мати глибокі знання у всіх програмного забезпечення. Ми можемо запевнити робити конструкції з гарною якістю і також час доставки. Якщо ви цікавитеся Pls покласти поштою [електронної пошти] kousi_sen@yahoo.co.in [/Email].

Привіт мене цікавить, я з PCB Design досвід 12 років з проектами зроблено до 6 шарів в РФ, змішана і т.д. Сигнал Якщо Ви зацікавлені, PLS поклав мені на пошту nishaldisilva (AT) gmail.com для подальшого обговорення. Nishal

з 9 років досвіду в НВІС промисловості ДПА і синтезатор як основних внесків. Дозвольте мені знати, якщо я можу help.I перебуваю в Токіо. Сем

Привіт сера Я з Індії, цікавитеся про це businees, у мене 8 років досвіду в PCB Design Подано, я працював до 7 років працював в Differnet Orginzation як GE, Wipro Infotech, останній рік я працюю з дому Independly, працював на Multi шар дошки до 14 шарів, аналогові і цифрові плати змішаних сигналів і високошвидкісний плати, висока Volatge плати, я впевнений, що забезпечить дуже гарна якість обслуговування та плати з вартістю Minimul, якщо цікавитеся відправити мені пошту: [електронної пошти] rohan.reddy.koukuntla @ gmail.com [/] електронній пошті, Рохан Reddy

Здравствуйте, Ми проектування і розробка продукції компанії на основі Сінгапурі. До нього додається нашої компанії для вашого відома. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас за вашим потребам розвитку. З повагою. Phineas Тан (г-н) Бізнес і керівник програми AOC Private Limited Blk 1003 Бакіт Міра Центральної # 06-31 Technopreneur центр Сінгапуру 159836 T: (65) 6274-1698 F: (65) 6274-1038 C: (65) 9636-6591 Електронна пошта : [електронної пошти] phineas@aoc.com.sg [/Email]

Привіт, ми група професійних надання послуги з дизайну в електронній області. Ми надаємо послуги від концепції продукту до виробництва. specilization в FPGA дизайн, дизайн плати, виробництво послуг. Ми г в Сінгапурі. Забезпечення низької вартості з максимальною supprt cunstomer та обслуговування. У нас є клієнти з Європи та США. Я запевняємо вас недорогих з неперевершеною надійності. зв'яжіться зі мною @ [електронної пошти] rmansal@gmail.com [/Email]

Я більш ніж 10 років досвіду проектування багатошарових високій швидкості SMT і через отвори друкованих плат (ПХД). Я добре розбирався в Cadence Allegro, Mentor Графічний майданчики для компонування і OrCAD Capture CIS / ConceptHDL для Схемотехніка. Контакти: syedhassansajid (в) yahoo.com

Я 10 років досвідчені ASIC / НВІС інженер-конструктор з великим knowladge в потоці SoC, RTL кодування (Verilog / VHDL), синтез (RC від Cadence, Synopsys DC с), часовий аналіз (PrimeTime), формальна верифікація (Конформні, Cadence ), сценарії (РСЛ, BSH, Tcl / Tk, Perl, AWK / SED) та ін В даний час я вільний і відкритий для Ваших пропозицій. Ви можете написати мені з питання. Ви можете написати мені на [електронної пошти] just@biz.by [/Email]. Skype: dmitryldm

Ми надаємо вам низьку вартість друкованої плати Дизайнерські послуги в якості позаштатного в мінімальні терміни. Для цитати для проектування друкованих плат Будь ласка, напишіть мені на [електронної пошти] cad_designer4u@yahoo.com [/Email].

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back