API для апаратного управління під Windows

J

jabidof

Guest
Привіт всім,

Я хочу розробити API для полегшення використання COM порту пов'язаний обладнання.Я не знаю, з чого почати і в мене багато питань, які будуть вирішені, перш ніж почати з м'якого кодування.

1.Яку мову програмування будемо використовувати і які наслідки це буде мати?Як я вже сказав, я хотів би запропонувати API на platfom Windows, як правило, для. NET Framework.

2.У більш загальному плані, до того, що я повинна звернути увагу при роботі з програмним API.Я ніколи не зробив такого розвитку подій.Як це перехід від інших типів програм?

3.Будь-які посилання на навчальний посібник, книг і т.д. для розвитку API отримують високу оцінку.

Дякуємо за вашу допомогу.

Я думаю, WINIO і GIVEIO будуть допомагає вам,

Пошук для нього,

свого вільного і прямого Gove ви Acess апаратних при цьому ви можете робити все, що вам потрібно зробити з портом

Ви говорите як ще один випадок намагається запустити перш ніж ви зможете ходити.В усякому разі,. NET має комм клас побудований в неї.Так що якщо ви хочете зробити DLL або API на основі вже існуючого класу йти вперед, але я думаю, ви витрачаєте свій час.

Частково згоден.Уявіть, що ви хочете витратити деякий апаратне забезпечення, а не протоколу.DLL саме те, що повинна бути розроблена?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back