ansylsis відкритих керувався-хвильової структури

B

burton

Guest
Комерційних симулятор використовується для аналізу новий екскурсійний-хвильову структуру з відкритими кордонами. Деякі питання необхідно вирішити: (1) Як визначити основний моди, мод першого порядку, другого порядку режимі ... , Оскільки Є багато parastic режимах, що існують в цій структурі? (2), як визначити частоти зрізу режими?

[Цитата = Бертон] комерційних симулятор використовується [/ цитата] Привіт! Які, якщо тренажер ви використовуєте? [Цитата] (1) Як визначити основний моди, мод першого порядку, другого порядку режимі ... , Оскільки Є багато parastic режимах, що існують в цій структурі? (2), як визначити частоти зрізу режими? [/ Цитата] Більше РФ тренажери (HFSS, КНТ) дозволяють визначити порт з відкритими кордонами і робити 2D розрахунки, щоб знайти порт режимах. Режими сортуються за їх freqs, перший з них буде основною моди зазвичай. Якщо вам необхідно звернутися до певного режимі високого порядку, просто визначити більшу кількість портів мод в початкову конфігурацію решателя.

Спасибі, navuho. Ви маєте рацію, але Є багато помилкових мод при HFSS або КНТ використовується. Існуючі цих помилкових режими впливають на визначення основної моди або більш високого порядку режимі (частота зрізу і дисперсійних характеристик). Як я повинен відкинути ці помилкові режими?

[Цитата = Бертон] Як я повинен відкинути ці помилкові режими? [/ Цитата] Я дійсно не ясно inderstand вашу проблему. Якщо вам потрібно подивитися на 10-й моди просто зробити це. Добре, якщо вам потрібно обчислити 100-й моди це може бути проблемою, чи не так? Будь ласка, завантажте порт геометрії, якщо це можливо.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back