Ansoft - FDTD продукт?

S

svarun

Guest
Ansoft чи пропонувати будь-які FDTD заснований EM моделювання інструмент?

один з найкращих (можливо кращий) коди FDTD є КНТ продуктів, наприклад КНТ мікрохвильової Studi, подивіться на сайті: www.cst.com Марті

Привіт svarun є щось називати TDR (рефлектометрії часовій області), ви можете використовувати його, щоб побачити поведінку пристрою в момент PL

Ansoft EM тренажерів (HFSS, Максвелл) засновані на FEM або (Дизайнер / ансамблю) MoM. З повагою.

Може хто-небудь написати відгук про продукт [і] [б] «Імперія» [/B] [/ і] з www.empire.de . Це FDTD заснований EM симулятора і він стверджує, що обробляти широкий спектр structures.We розглядаєте можливість придбання FDTD заснований EM моделювання package.Which на ваш погляд, найкращий? Усі відповіді можна тільки вітати. -З повагою-svarun

Імперія - не рекомендується ... Занадто недружніх і тільки сходи наближенні! КУПИТИ MWS!

[Цитата = svarun] Може хто-небудь написати відгук про продукт [і] [б] «Імперія» [/B] [/ і] з www.empire.de . Це FDTD заснований EM тренажера і він стверджує, що обробляти широкий спектр structures.We розглядаєте можливість придбання FDTD заснований EM моделювання package.Which на ваш погляд, найкращий? Усі відповіді можна тільки вітати. -З повагою-svarun [/ цитата], як було доведено, кращий метод для аналізу микрополосковая P @ чик антен MoM метод, і кращий код тут 1E3D, однак, я (і один з моїх друзів;)) використовували C $ T Мікрохвильова студії проаналізувати комплекс фрактальної форми р @ чик антена, з товстими зазор і якийсь комплекс харчування (Г-подібний зонд) з обома кодами (1E3D і MW $). Результати були дуже добре угоди. C $ T МВт $ має дуже потужний вбудований графічний інтерфейс, заснований на механічній програмного забезпечення моделювання (його, як s0lidw0rks), дуже добре автоматичного генератора сітки (з кількома submesh), а також нові bounderies і методи (конформні). я рекомендую strongely C $ T $ МВт, а ЕІВП зробив. rgrds, Марті

Привіт всім, Ми купили момент програмне забезпечення - IE3D. Ми хотіли б придбати FDTD програмного забезпечення, оскільки є деякі дослідження відбувається в метод FDTD для певних структур у нашій лабораторії. На що техніка C $ Т-MWS заснований on.I чув він заснований на FIT техніки (кінцевих Інтеграція техніки). Вірно це? Прохання зробити уточнити. -З повагою-svarun

[Цитата = svarun] Привіт всім, Ми купили момент програмне забезпечення - IE3D. Ми хотіли б придбати FDTD програмного забезпечення, оскільки є деякі дослідження відбувається в метод FDTD для певних структур у нашій лабораторії. На що техніка C $ Т-MWS заснований on.I чув він заснований на FIT техніки (кінцевих Інтеграція техніки). Вірно це? Прохання зробити уточнити. -З повагою-svarun [/ цитата] чому не купити у xfdtd з www.remcom.com, я думаю, що це має дуже велике і активне ет симулятор бу я думаю, що це більш високу ціну

[Цитата = svarun] Привіт всім, Ми купили момент програмне забезпечення - IE3D. Ми хотіли б придбати FDTD програмного забезпечення, оскільки є деякі дослідження відбувається в метод FDTD для певних структур у нашій лабораторії. На що техніка C $ Т-MWS заснований on.I чув він заснований на FIT техніки (кінцевих Інтеграція техніки). Вірно це? Прохання зробити уточнити. -З повагою-svarun [/ цитата] FIT і FDTD дуже схожі. Де FDTD використовує кінцевих різниць для апроксимації завитки диференціальної формі рівнянь Максвелла, FIT наближається інтеграли інтегральна форма рівнянь Максвелла. Оскільки обидва припустити лінійне поле між точками, вони зазвичай роблять ті ж рівняння оновлення. Вони відрізняються від того, як вони ставляться до кордонів, FIT прихильники стверджують, що FIT ручки кордону більш точно, ніж FDTD. (Я ніколи не писав FIT код так, я не можу обгрунтувати це твердження.)

Звичайно, може бути, not.XFDTD продукт FDTD

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back