ansoft дизайнер-підручник з оптимізації

S

spide

Guest
Чи може хто-небудь представити деякі підручник або матеріал про те, як оптимізація планарних EM за допомогою ansoft дизайнер.Я проектування мікрополосковая антена ні необхідності оптимізована для досягнення найкращого результату.

До нього додається довідка документації по використанню Optimetrics в Ansoft Designer.Вона подібна до тієї, яка використовується в HFSS, и в самом деле, в заголовку документа, помилково говорить "HFSS".

Також додається файл, що містить приклади mumerous робити Пласкі EM аналізу, деякі з яких включають оптимізацію для мікрополосковая патчі та інші.

Обидві дисертації вкладення, як правило, включені в якості частини регулярної встановлення програмного забезпечення.
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

Я намагаюся стежити за optimetric.pdf, але коли я намагаюся поставити параметричної настройки, помилка запиту "не існує мінлива створили". Я новий у цій галузі могли б у мене PLS керівництва або поставку більш documentation.do у вас який-небудь документації з прикладом?

Вам необхідно створити змінну, натиснувши праву кнопку "HFSSModel1" в проекті дерево.Потім перейдіть до розробки показників.додати нове
ім'я змінної та значення.Потім покласти ваші
ім'я змінної в hfss моделі.дивитися на Начинаем вручну,
то тее з'єднання, вони роблять змінної.

У мене є питання, то, в чому різниця між вартістю і мети?допомогою меню не сказати різницю.

может кто-нибудь, будь ласка, завантажте простий крок за кроком Учебник по використанню ansoft дизайнер?

Спасибо

нг Вей писав:

может кто-нибудь, будь ласка, завантажте простий крок за кроком Учебник по використанню ansoft дизайнер?

Привіт всім,

Ось Ansoft Designer підготовки,
то добре і для beginer переговори про оптимізацію уважно, я думаю.

http://www.megaupload.com/?d=LGXFE935

посилання на це посилання:
www.ansoft.com/converge/

привет spide;
У мене така ж проблема, як ваша?Я не знаєте, як створити змінну.Ви знайдете її?Ви могли би мені допомогти.
спасибо

деякі додаткові міркування і застереження з цього питання оптимізації конструкцій в Ansoft Художник і / або Ansoft HFSS.

Перша (на мою думку) необхідно мати, по крайней мере, базові знання в області СВЧ-схем і electromagnetics, з тим щоб оцінити значимість і обгрунтованість результатів, отриманих цими програмами.

По-друге, важливо розуміти обмеження програми: наприклад, Ansoft Дизайнер Пласкі EM використовує метод моментів і має обмежене застосування в моделюванні складних між собою (коли HFSS чи іншої програми буде кращий вибір).

третій, точність результатів у значній мірі залежить від щільності і типу зчеплення і ступінь, в якій зібралися моделі - гарне розуміння S-параметрів, має вирішальне значення для цього.

четвертий, до оптимізації конструкції, важливо почати з розумною початковий дизайн (ви не можете зробити шовковий гаманець з в посіяти
в вухо).

п'ятий, перш ніж перейти з автоматичної оптимізації, я не хочу зробити кілька рук оптимізації шляхом зміни одного або двох ланцюгів параметрів (таких, як ширина смуги мікрополосковая).Це дозволить вам відчувати себе за чутливість до розробки відповідних параметрів і дозволить вам створити значущий крок діапазонів і розмірів для автоматичної оптимізації.

На жаль, навчальні посібники та керівництва користувача інформації, яку можна знайти в мережі, як правило, не для вирішення цих питань.

Н.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back