Android-контрольованого джерела електроенергії

G

gunzfanatic

Guest
[SIZE = "3"] Привіт дорогі друзі! Я хотів би поділитися ідеєю я буду працювати найближчим часом, Система складається в App Android якої ви можете натиснути "грати" і включити світло або «стоп», щоб вимкнути. Справа в тому, , які компоненти ви б використовували в "А"? чи є легкий комерційний комутатор "A" (USB або Bluetooth)? Заранее спасибо! [/SIZE]

Модуль Bluetooth + мікроконтролер (можна використовувати Arduino або будь-якого іншого, залежить від вас) + реле (або симистор) може зробити це ...

Модуль Bluetooth + мікроконтролер (можна використовувати Arduino або будь-якого іншого, залежить від вас) + реле (або симистор) може це зробити ...
Дякую, що ви думаєте про використання IOIO? http://www.sparkfun.com/news/789 # проектів здається досить сучасним і дружнім вірно? :?:

Чи можете ви використовувати Raspberry Pi, дайте собі веб-сторінки та веб-інтерфейс так що ви можете отримати до нього доступ, використовуючи як телефон і комп'ютер і т. д. Доступ з будь-якої точки світу - використання реле і т.д. для включення / виключення пристрою.

Raspberry Pi це мило, але мені не потрібні інтерфейсу веб-сторінки з моменту її ізольоване пристрій

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back