"Analog" RAM і D-FilpFlop?

D

davyzhu

Guest
Привіт всім,

Ми знаємо, що цифрова схема використання оперативної пам'яті і D-FF для зберігання цифрових значень сигналу.Чи є "Analog" RAM і D-FF, які можуть зберігати значення аналогового сигналу?

Я хотіла б знати, якщо ні, то, як зберегти аналогових значень сигналу в аналоговий спосіб?

Будь-які пропозиції будуть оцінені!
З повагою,
Деві

Ви можете зберігати струму в індуктивності (магнітне поле), або напруга в конденсаторі (електричного поля).Прилад із зарядовим зв'язком (ПЗЗ) зберігає масив аналогових напруг у масиві конденсаторів.DRAM і деякі диски використовувати конденсатори теж, і деякі з них визнають, mutiple рівнів напруги, на відміну біт.Магнітофона ...ну, ви зрозуміли ідею!

Привіт Davyzhu,
Nice питання.Я думаю, що немає пристроїв, які можуть зберігати аналоговий сигнал в аналоговий спосіб.Тому що, коли ми намагаємося зберігати аналогове значення говорять, наприклад напругу, ми намагаємося зберігати збори, які переконували, що напруги.Існує ніякої інший спосіб зробити це, за винятком використання конденсаторів.Існує не Відмінні конденсатора!зборів, завжди є спосіб витоку що робить неможливим їх утримувати.

Майте на увазі, що в багатьох додатках конденсатора використовується для зберігання аналогового напруги протягом короткого періоду часу (наприклад піковий детектор, відстежувати і проводити для АЦП і т.д.).

У деяких випадках можна побудувати схему проведення аналогового напруги при використанні конденсатора, але ви б багатьох проблем, B / C вам доведеться циклів зарядки / розрядки на конденсаторі і кожна помилка заряду / розряду циклу буде комулятівен з попередніми і врешті-решт, конденсатор буде звільнятися від відповідальності, або заряджатися до напруги живлення.

Якщо пристрої не існує, було б цікаво.

За запитом "зарядовим зв'язком", або ПЗЗ.

EDIT: Я пропустив бачачи це, згаданих у echo47 посаді.Він також зазначив, ЗУ на магнітній стрічці, як і в аудіо-і відеокасет.

Я думаю, що немає пристроїв, які можуть зберігати аналоговий сигнал в аналоговий спосіб.

Існує не проблема зберігання аналогового сигналу в аналоговий формат, всі ці методи працюють чудово.Вони також розпаду з плином часу.Сучасні АЦП і ЦАП методи настільки просунуть, хоча це не має значення.Використання недостатнього числа бітів в деяких випадках може дати вам більш дискретних рівнів, ніж старі аналогові формати, і вони не руйнуються з часом.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back