Analog Cadence Design Environment: Ділянка сторінку

S

sachinagg77

Guest
Я використовую Cadence середовище для моделювання аналогових моїх схем.Більшу частину часу, я можу бачити результати моделювання в будь-який момент часу в ході моделювання.

Іноді закінчений, результати не готувалися до повної імітації.Я не знаю, чим це викликано!Це заважає мені перевірка результатів у ході моделювання.

Я був би вдячний, якщо хтось може я буду керуватися у цьому проблема?

З повагою
Sachin

Ви можете спробувати результати> Вибрати.
Якщо у вас є параметричне моделювання як правило, вам доведеться чекати до кінця, тому що тоді створюється файл, який PSF enebles вас показати всі дані.
Якщо ви пишете власні Параметричний скрипта ви можете створити цей файл на початку моделювання і чим ви можете бачити результати ...

Я не роблю Параметричне моделювання.Це перехідний аналізу (один прохід).

Я спробував результати> Вибрати .... я could't зрозуміти, що робити далі?

Pls керівництво

Привіт
Sachin

Може бути, ви можете використовувати браузер, щоб результати ділянки результатів моделювання.це Інструменти-> Результати Браузер ...У вікно ADE

GOODLUCK

Використовуються, якщо модель примітивного пристрою - подсхеми у змові вікно ADE ви не побачите значення струмів на терміналах подсхеми.Використання результатів браузер або WaveScan проникнути всередину ділянки ланцюга.

Який тренажер Do U використовувати?

Дякуємо за всі відповіді.

Я використовую Spectre як тренажер.Мені здається, я знайшов причину проблеми.

Я використовую STROBEPERIOD опцію під час перехідного аналізу.Всякий раз, коли використовується ця опція, то результати можуть бути побудовані тільки після завершення моделювання.Без цієї опції, мені вдалося роздрукувати результати навіть перед цими більше.

Привіт
Sachin

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back