Amontec JTAGkey проблеми

T

TrriKri

Guest
Привіт! Я пишу додаток, що має спілкуватися з JTAG з використанням Amontec d2xx бібліотеку для Linux. Драйвери для пристроїв встановлені. Ключ розпізнається комп'ютером, так як це, перераховані в процес файл / процес / автобус / USB / пристроїв. Коли я запускаю мої програми спочатку VID / PID змінюються з FT_SetVIDPID на відповідні значення. Тоді число пристроїв вибираються за FT_ListDevices (& numDevs, NULL, FT_LIST_NUMBER_ONLY), а значення numDevs стає 2 (чому 2? Там тільки один пристрій в процес файл з таким VID / PID комбінації). Після цього у мене виникають проблеми. Коли я намагаюся для отримання інформації про знайдені пристроїв, за допомогою FT_ListDevices, він повертає 18 (FT_OTHER_ERROR), як при спробі витягти серійний номер та опис, і обидва при спробі узяти його один за іншим і все відразу. Тоді я спробував відкрити пристрій за серійним номером (з процеси файл містить ту інформацію), а потім за описом, з FT_OpenEx, але обидва цих намагається повернулися 2 (FT_DEVICE_NOT_FOUND). Тоді я спробував відкрити за індексом використанням FT_Open. Індекси 0 і 1 повертається 3 (FT_DEVICE_NOT_OPENED), у той час як індекси> 1 також повертається 2. Якщо хтось може сказати мені, чому я біжу на стільки неприємностей я був би дуже вдячний. JTAGkey є нормальним JTAGkey FT2232 від Amontec. Заздалегідь дякую!

Я знайшов причину помилки - я не увійшли в систему як кореневої.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back