AMOLED проти TFT-LCD Споживана потужність

0

020170

Guest
Останнім часом мобільні AMOLED і TFT-LCD панелі, використовувані при проведенні смартфони, як iphone або Google Phone. Я не можу сказати, яка з них краще, ніж інші ... Але як про енергоспоживання? Цікаво те, що з них краще енергозбереження, ніж інший. TFT-LCD панелі краще енергозбереження, ніж AMOLED чи ні? У зв'язку драйвер IC, це не велика різниця між TFT-LCD і AMOLED. (4.0inch) Але в панелі перегляду, я не знаю, скільки поточного споживання вони є. Чи є той, хто пояснює моє запитання? 1. Припустимо, що тільки мобільний дисплей, як і 4,0 "або 3,5" 2. Мою увагу не драйвер IC споживання енергії, але з точки зору панелі або модуля. спасибі!

Привіт, AMOLED споживає менше енергії, тому що вони не мають підсвічування, так як кожен піксель спалахує світло. Тому споживана потужність залежить від відображуваного зображення. TFT-LCD пристроїв постійного струму залучити з-підсвічування, навіть при відображенні чорного кольору. Ось чому вони undependant consupmtion влади на відображуваного зображення. AMOLEDs розглядаються по вищому ефективні пристрої. З повагою

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back