Altium Designer PIN-обмін між контактами у різних частинах?

J

JohnG300c

Guest
Я працюю над DDR2 інтерфейс, який вимагає багато підтягують резистори. Моя конструкція використовує x8 масивів резистора. З метою зведення до мінімуму слід заглушки довжини я хотів би бути в змозі використати PIN-обмін між резистор масиви, такі, що, після того, як був зроблений на PCB, контакти резистор масив може просто бути приєднаний до найближчих сигнал необхідності припинення. Іншими словами, я повинен був би повторно призначити чисті від одного x8 контактний масиву резистор на інший штифт в тому ж або іншому x8 резистор масиву. Конструктор Altium PDF документації (AP0138) говориться, що частині заміни можна тільки зробити, якщо частині місцями часом все на південь від частини тієї ж частини. Чи є рішення цієї проблеми або мені доведеться вручну підкачки чистої етикетки в моєму схемні рішення і натисніть зміни назад в КСП? Спасибі.

Існує один спосіб, але це не дуже симпатично. Зробити одного компонента (як символ і слід), яка складається з усіх резисторів. Звичайно, це може працювати, тільки якщо ви можете вирішити заздалегідь, де на дошці всі вони будуть йти. Це також може бути дратує, коли створення специфікації і вибрати місце даних. Хьюго

Спасибі. Я виявився не потребують своп, так як я вирішив використовувати серійний припинення побудований в мою FPGA (повільна 200 МГц DDR2-інтерфейс). Небагато залишилися підтягування були контактний місцями вручну.

Я думаю, що ви можете зробити це, використовуючи кілька воріт схема символ, а потім використовувати частину обміну в редактор друкованих плат. Хоча, може бути, це тільки для одного, що в частині?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back