Altium і файлами AutoCad

J

jmarkwolf

Guest
Я є новітня і сама Altium Designer Suite і новітня і сама AotoCad LT 2007.

Я не можу отримати Altium імпорт простих DWG DXF або файл, згенерований з моїх AutoCAD LT 2007, незалежно від формату файлу перестановок я використовую.

Чи є незареєстровані трюк для цього?

DWG / DXF імпорт дуже добре працює в Altium Designer.

Те, що можна зробити простіше імпорту повинні переконатися, що ваш малюнок походження така, що весь малюнок в перший (позитивному) квадранта.Altium Designer робочий простір 100inches по 100inches з початком у точці (0,0) - для малювання повинна потрапити в цьому регіоні.Залежно від складності малюнка, вам також може знадобитися, щоб підірвати поліліній.

Якщо ви розмістите або ТЧ ваш DWG DXF або файл, де я можу завантажити його, я подивлюся на що конкретно можна буде неправильним.

Дякую Вам за Ваше люб'язне пропозицію.

Форматах DWG & DXF файлів AFRE не дозволяється використовувати для завантаження на цьому форумі, так що я вам PM.

Якщо ви Zip або RAR файл, який ви повинні мати можливість відправляти повідомлення або PM.Я відправив вам листа з рахунку, до якого можна також переслати файл.

Zipping або нетерплячість файлів захистити вміст.Sending RAW файлами іноді призводить до пошкоджених даних з кодуванням MIME, що робиться на поштових вкладень.

Zip файл DWG і DXF додається.

Я намагався перекладі UCS, як і раніше, без будь-яких успіхів на імпорт @ ltium.

Ось ваш корпус імпортовані в AD6.8.

Я прийняв наступні кроки:
1.Імпорт DXF в редакторі друкованих плат AD6.8 використання за замовчуванням.
2.Подивіться на список групи ПХБ і вважають, що первісні люди в точці з координатами (130in, 176in), які перебувають за межами 100inx100in робочий простір.
3.Відкрите чистих друкованих плат в редакторі імпорту DXF допомогою дюйм акад підрозділи та (-100000mils,-100000mils) як акад координатами (0,0).Це поставило імпортованого первісних в дозволило Д. робочий простір.
4.Виділити все і рухатися до обраної 2000,2000.Скинути відносного походження розмістити посилання на корпус 0,0.
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Завдяки House_Cat.

Я зобов'язаний я.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back