Altera дизайн розділу злиття

P

Peter Chang

Guest
Привіт, Чи є хто-небудь kowns, як зробити розділ зливаються на Altera Quartus II? Пітер

[Цитата = Пітер Чанг ]/.../, як зробити розділ злиття /.../[/ цитата] все описано в Quartus довідника в розділі "Додаткові компіляції '; якщо у вас є конкретна проблема - описати те, що ви робите, і характер цієї проблеми, у мене є невелика практика в цій точці, але, наскільки я пам'ятаю злиття розділів автоматичний процес, і вам не доведеться починати її вручну, трохи складніше завдання могла б бути підготовка / експорт / імпорт subdesigns в один верхнього рівня; ---

Привіт j_andr, і Craftor: Дякую за вашу відповідь. Я просто намагаюся. На ранній початок, моє питання може бути більше, як "Чи потрібно створити проект для всіх розділів?». Я думаю, так. І після складений, він повинен експорту як дизайн розділу для створення виконуваного файлу. QxP файл для всіх. Потім, звичайно, мені потрібно створити на вищому рівні проекту, а потім імпортувати всі portitions і зробити компіляцію для інтеграції. Це те, що я знаю і те, що я думаю, до сих пір. Може бути пізніше. У мене буде більше конкретних питань. Дякуємо за вашу допомогу! Пітер Чанг

[Цитата = Пітер Чанг ]/.../ "Чи потрібно створити проект для всіх розділів?». Я думаю, так /.../[/ цитата] ну, відповідь на це питання: - як завжди - це залежить;), ви можете мати один проект і Ви хочете помістити свої частини, щоб розділи для прискорення процесу перекомпіляції [ви перекомпілювати тільки змінені одиниці, а не повне проектування], в цьому випадку відповідь: ні, ви не повинні створити проект для всіх розділів, але ви можете розділити проект на більш дрібні частини, щоб група людей працювати на ньому в паралельно - в такому випадку всі [б] буде створити свій власний проект [/B], а після налагодження та оптимізації кожної частини, на південь від результатів, які будуть експортовані і об'єднані в топ-рівня; ---

добре, @ ltera має онлайн-уроки для початківців, що за допомогою Qu (аг) Тус, це безкоштовно. Але якщо ви хочете вчитися далі уроки, вам доведеться заплатити за них. Як моя мати тон китайських, Херес я можу дати вам URL, який знаходиться в китайській тон: https://mysupport.altera.com/etraining/webex/Foundation_CN/player.html

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back