E
enjunear
Guest
Я намагаюся оптимізувати схему, і хочете, щоб оптимізатор мета бути заснована на мінімальних внесених втрат схеми. Я хочу хв втрати відбуваються на певній частоті, так що мені потрібно, щоб побудувати рівняння, знаходить мінімальну вносяться втрати, і повертає freqeuncy, при якому це відбувається. Простий приклад: частота вносяться втрати (дБ) 10 -4 15 -3 20 -2 25 -1 30 -2 Використання MAX (дБ (S (2,1))) дасть мені -1. Однак, я хочу повернутися рівняння "15", так що я можу в мене оптимізатор поставленої мети, скажімо, 20. Я намагаюся привести два піки за допомогою цього методу, і масштабування двох рівнянь на перевірку виявляється складним. Самим безпосереднім чином буде мати двох мінімальних піків втрати відбуваються на тій же частоті. Я просто не хочу витрачати нескінченні години роблять Momentum Sims вручну ... Я дам їй скакати overngiht а оптимізатор налаштувати їх, де я хочу їм бути. PS Я знаю, ви можете встановити маркер в MAX відображення даних, але це не допоможе мені витягти повторюваності назад в оптимізатор мети.