Addind зовнішній FM-моєму SONY Walkman

F

fjpompeo

Guest
Привіт всім, Чи є можливість збільшити чутливість FM My Sony Walkman додавши, якщо це можливо, зовнішні антени або підсилювача? Якщо так, то як? Я буду використовувати системи динаміка ПК підключений до гнізда навушників. З повагою, Фернандо

Na początku maja br. media obiegła wiadomość o kradzieży danych 1,3 miliona francuskich klientów operatora Orange. Coraz więcej firm pada ofiarą ukierunkowanych ataków hakerów. Dotyczą one nie tylko korporacji, ale w dużej mierze sektora MŚP. Utrata poufnych informacji to prawdziwa katastrofa biznesowa, oznacza straty finansowe i kładzie się cieniem na wizerunku firmy.

Read more...

У мене є AM-FM стерео Sony Walkman. Радіо є дешевим і перевантажень легко. Він має локальний віддаленому перемикач, який послаблює антени в місцевому позиції, то він не може приймати далекі сигнали. У далекій позиції, то місцеві станції перевантаження, і вони з'являються в багатьох місцях на циферблаті тому він не може отримувати далекі сигнали. Зовнішня антена або підсилювач зробить його гірше. Мій будинок стерео тюнером і автомагнітоли надзвичайно чутливі і не перевантажені місцевими станціями.

Яку домашню стереосистему тюнер у вас є я маю на увазі яких товарний знак? Ви кажете, надзвичайно чутливі скільки? Maby моє набагато чутливої? : Ролл: [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано після 21 хвилин: [/ колір] [/ розмір] Добре це високого класу REVOX FM-тюнер FB760

Привіт zlatkoMM, Мій дім FM-приймач стерео SONY FH-L400, дуже чутливий в FM, AM та SW, але ця антена, на мій SONY WM-FX425 портативний плеєр касету з FM / AM-радіо плеєр, що я буду використовувати, щоб слухати FM-радіо при роботі мого HAM станції в 10 м або 2 м за допомогою набору творчої динаміки. З повагою, Фернандо

Огляд http://www.fmtunerinfo.com/ricochets.html # B760 з Revox B760 тюнер каже, що це старовинний дизайн від 1979 року і має досить низькі показники для його висока вартість: 1) Надзвичайно погано інтермодуляційних РФ. 2) Бідний захоплення зображення. 3) Бідний заспокоєння (шуми). 4) Дорожче, ніж чотири інші, які показують найкращі результати. Revox зробив магнітофони, а не FM-тюнерами. Цікаво, хто зробив FM-тюнерів для них. У мене є приймач Yamaha (близько 1986), яка працює дуже добре.

У мене є цей шматок електронного будинку і звуки супер великі і супер великий sensitivity.You не знаю нічого .... Yamaha що це за автомобіль або motorcicle. Yamaha тільки зробили хороший sinthesizers. [Розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 5 хвилин: [/ колір] [/ розмір] У мене є цей шматок електронного будинку і звуки супер великі і супер великий sensitivity.You не знаю нічого .... Yamaha що це за автомобіль або motorcicle. Yamaha тільки зробили хороший sinthesizers. @ Fjpompeo: Ви повинні додати невелику гніздо для вашого wallkman, наприклад, ви можете використовувати деякі антени conector від деяких старих телефонів mibile. Після підключення до зовнішніх цьому дипольних антен, і саме це.

Zlat, ваш дуже старий FM-тюнер сміття. Я і всі інші знають все про нього. Антену для мобільного телефону (мобільний телефон?) Працює майже на 1 ГГц, а не на частоті 100 МГц). Коли ви додаєте антену дешеві радіо, то місцеві станції перевантажувати його. Це працює, тільки якщо ви знаходитесь далеко від будь-якої станції.

І ваші також сміття (близько 1986). Ха-ха-ха: D [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додана через 3 хвилини: [/ колір] [/ розмір] А хто говорить про антена? я кажу тільки про антени жінок conector. Ви щось упустити .....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back