AD9834 waveformgenerator-завдання

U

ubotheju

Guest
Я збираюся підготувати сигналу генератора з використанням AD9834. Я запрограмував AD9834 з микроконтроллером ПОС. Мій вихід завжди 600mV, 400 Гц сигнал будь-яке значення wriiten на AD9834. Що може бути проблема, проблема скидання або проблема програмного забезпечення. Якщо людина це зробив, будь ласка, допоможіть мені.

дякує пана srizbf repling. Я отримав деякі корисні infomations з сайту ви дали. Проте я не можу виправити цю проблему. моя прихильність містити програми, написаної на компілятор CCS PIC.

Привіт Зробіть простий тест, щоб перевірити, чи правильно SPI з 9834 працює Знайти робочий регістр (регістр, який ви можете прочитати і і запису) Запис значення 0x55 і читати його назад Зробіть те ж саме значення 0xAA ви пройти тест - ваша посилання SPI працює добре і у вас є проблема установки Якщо ви не пройшли тест - перевірка апаратного SPI та програмне забезпечення (драйвери) Все найкраще Боби [COLOR = червоний] мікроконтролера Спеціаліст [/ колір]

Моя несправною З друкованої плати або мікросхеми, так як я був в стані генерувати вихід з diffrent PCB. Тепер у мене є ці питання 1. При високих frequenies (1 МГц) сигнал має багато шуму. Див. Додаток. Що є причиною цього. Як це уникнути. 2. На низькочастотний шум, що деякі менш досі сигнал не є точною. 3. Вихід напругу 100 мВ змінного струму. це прийнятно 4. В 2МГц форми хвилі повністю затухають. Я не можу вийти за межі 2 МГц. Я використовую 5 МГц кристалу. Якщо знаєте відповідь на ці запитання, будь ласка, допоможіть мені.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back