AD8067 в Multisim - проблеми з постачанням!

M

micard

Guest
Привіт усім! У мене досить дивна проблема. Я хотів використовувати AD8067 Opamp в моїй конструкції, але, незважаючи на це розраховані на на 5-24В напруги живлення, коли я поставити його з чим-небудь вище +-5.42V, то вихід підсилювача в зверненні топології дорівнює майже Vcc і там є брижі подібної форми для вхідного сигналу. Як подолати це, щоб мати можливість моделювати схеми з +-12V харчування, як це може піти? З повагою, Micard

Це не має сенсу .. Якщо ви можете, розміщуйте свої *****. msxx файл .. IanP: |

Звичайно, тут ви. При зміні напруги джерел живлення постійного струму 5В зробити все так, як очікувалося. Але коли я ставлю +-6В. Я ~-Vcc і малі пульсації частоти сигналу. Майк

Основне питання: подвійний або одного джерела? (Можливо, ви подали заявку одного джерела без належного зміщення?). Моє питання в тому, що я не можу читати ваш файл - навіть після розпакування. Чи так вже необхідно, щоб поштовий?

Це подвійна. На жаль, так - edaboard перевірки розширень. Мій файл opamp.ms10 файл на цій посаді лише один з розширенням *. змінено на R00

Інше питання: який виграш ви збираєтеся реалізувати? (Як я до сих пір не може прочитати файл). Чи знаєте ви, що Opamp стабільна тільки для посилення значення більше 8 (відповідно до листа Д. даних).?

Я притулок; не бачили його .. Велике спасибі за зазначення мені цю річ. Але я все ще використовувати великі вигоди. Se фотографії нижче - тільки харчування змінилося

Цей тренажер, так що ви повинні слідувати правилам, а правило говорить, що резистор повинен бути підключений до входу (+) і його значення повинне бути еквівалентно імпеданс (або опору) "бачить" вхід (-), що в основному кошти R2 і R3 паралельно .. Додати R1 і все має повернутися до нормального .. IanP: D

абсолютно вірно! Велике спасибі .. Я вже провів деякий час у цю дурну помилку: /

[Цитата = micard] абсолютно вірно! Велике спасибі .. Я вже провів деякий час у цю дурну помилку: / [/quote] Я не можу зрозуміти. Чи було це дійсно причина проблеми? Ось причина моїх сумнівів: Цитата IanP: [я] Це симулятор, так що ви повинні слідувати правилам, а правило говорить, що резистор повинен бути підключений до входу (+) і його значення повинне бути еквівалентно імпедансу ( або опору) "бачить" вхід (-), що по суті означає, R2 і R3 паралельно .. [/I] Існує абсолютно ніяких вимог (правило), що резистор "повинен бути підключений до вхідних (+)". Такий резистор добре для компенсації постійних струмів вхід, щоб уникнути зсуву робочої точки. Однак, наскільки я знаю, Opamp використовуватися має етапі FET вхід, чи не так?. У цьому випадку немає ніякої необхідності, щоб компенсувати постійного струму, і я був би здивований, що це було причиною проблеми, згадані. (Навіть для БЮТ вхідних каскадів і резистора 1k посилення постійного вхідного струму повинні мати liitle вплив). Прохання повідомити мені про результати.

Цей тренажер, так що ви повинні слідувати правилам, а правило говорить, що резистор повинен бути підключений до входу (+) і його значення повинне бути еквівалентно імпеданс (або опору) "бачить" вхід (-) , що по суті означає, R2 і R3 паралельно .. Додати R1 і все має повернутися до нормального ..
абсолютно вірно! Велике спасибі .. Я вже провів деякий час у цю дурну помилку: /
Цей потік йде у неправильному напрямку і висновок невірно. LVW прав. Існує немає такого правила в симулятор додати резистор в неінвертуючий вхід. Ми могли б додати невеликий резистор, щоб допомогти симулятор сходяться до вирішення, але це не так. Правило застосовується в реальному житті для ОП з великими струмами зміщення вхід, щоб допомогти зменшити зсув, який в іншому випадку були б породжений падінням напруги на звернення резистори вхід. Не для AD8067 з струми зміщення picoamp. AD8067 модель зіпсований або Multisim не інтерпретувати його правильно. Якщо вставити поточний зонда в неінвертуючий вхід ви знайдете величезний струм. Пропоноване рішення з резистора в неінвертуючий вхід компенсує цю проблему, але компенсувати все ще велика. Я пропоную вам створити свою власну модель поведінки для AD8067 від даних аркуша.

Спасибі, AdrianN! Таким чином, ОУ модель помилки, як ви дізналися. Тепер моя концепція аналоговий світ знову відновлений.

Завдяки AdrianN для очищення випадку. Я дійсно був Збіжність проблеми іноді (без використання резистора), не на инвертирующий вхід. Чи знаєте ви підручника, що пояснюють, як зробити власні моделі Spice з операційних підсилювачів (або інших пристроїв)? З повагою, Micard

Multisim має майстер компонентів під інструменти. Ви починаєте майстра, то натисніть на моделювання тільки, потім виберіть кількість контактів (5 в цьому випадку), вибрати символ (ОУ, копія з бази даних). У моделі, почала Model Maker. Виберіть операційний підсилювач, а потім заповнити таблицю з компонентом специфікації. Multisim довідки також розділ "Додавання компонентів з Створіть майстер компонентів". Ви також можете купити книги, SPICE книги Андрія Владимиреску. Пошук її на www.Amazon.com або отримати посилання на список книг в моєму веб-сайті за адресою www.MasteringElectronicsDesign.com . Ви також можете створити "Visual" моделі, по проводки один в Multisim. Почніть з VCVS з великим коефіцієнтом посилення (виберіть AD8067 відкритих посилення петлі), потім додайте два вхідних джерел струму для Ib, одне джерело напруги для Вос у серії з вхідний сигнал, один диференціальних резистора між входами, два загальних режим введення резисторів, серійний випуск резистор для Ro. Ви можете також додати один полюс з VCCS і поєднання RC. Ви також можете імітувати харчування. У всякому разі, дуже довго пояснювати тут. Книга повинна допомогти вам. Я скоро буде короткий підручник в моєму сайті. Тримайте очі на неї (RSS це).

Написав я цей підручник. Ви можете подивитися тут: [URL = "http://masteringelectronicsdesign.com/buildi-an-op-amp-spice-model-from-its-datasheet/"] Build операційний підсилювач SPICE модель за її таблиці - Частина 1 [/URL]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back