Active Мікрополосковая * * * Антена з @ DS

G

Guest

Guest
Дорогі друзі!Кожен має досвід в активному мікрополосковая антена .... з @ DS Momentum моделювання .... наприклад, підсилювач з мікрополосковая антена, будь-які активні пристрої з плоскою антеною

Ціна для обміну ідеї, пропозиції і проект наприклад .....

У мене є багато статей на цю тему .... так що я не потрібні документи більше ...

і ви також можете DL дуже хороша електронна книга в цьому форумі ... мікрополосковая антена * * дизайн * Довідник ....

Мені потрібен приклад успішного проекту з @ DS Momentum ....

Спасибо заранее ...

З найкращими побажаннями, Едіна

Я мав досвід проектування плоскою смуговий фільтр в ADS імпульс.Поки що це нормально.Але не мають досвіду в мікрополоскових антен в оголошеннях.Проектування в MWO мікрополоскових працювали раніше.

Який тип активних антенних ви маєте на увазі??

Дорогі друзі!

Дякуємо вам за цікаве в моїй темі ..

На самом деле, я цікава в круговому секторі мікрополосковая антена з класом * F * Потужність підсилювача .... Ви можете знайти цей документ в IEEE initiateinvented) шляхом .... команди UCLA

Як ви знаєте, це дуже важко з'ясувати, особливо цінної інформації для кругової сектор ..... коли хочуть бути активними ....( тут активних пристроїв класу * F * Потужність підсилювача

У мене є док для кругової сектор мікрополосковая антена ...

Хоча в мене є багато книг і статей на цю тему ... це дуже важко зробити моделювання і практичних і в реальному житті ... тому що моя Mya мало досвідчених .... сподіваюся!

Якщо Вам потрібно більше інформації, я можу завантажити відповідний папір і моя моделювання ...

У мене проблема з антеною опором яка є найбільш importnat частиною цього виду антени ... імпеданс depedent на посаду перекладу рядки ...

Дякуємо Вам за люб'язно цікаво ...

Я думаю, він говорив про коаксіальних feeded Antena патч вигляді кругової сектор (щось на зразок радіальна Stub)

Дорогі друзі!

Велике спасибі за вашу люб'язно цікаво ..

Насправді, антена 120 градусів відрізані круговий сектор мікрополосковая антена з microstip переведення рядка в кривій обід antenaa ...

Так, у мене та ж проблема.ми можемо покласти 2.5D результат на рекламу, але не може покласти оголошення результату 2.5D MOM.

Чи можу я запитати, який тип антени ви проектуєте, елемент або масив?

16 elememts площині антенна решітка на 7.5GHz

У вашому випадку, моделювання не дуже складно, можна імітувати антени по-перше, то bulid моделі для антен, нарешті дизайн каналу мережі як circiut.На мою думку, найважчим є контроль фазовращательпривіт

Я думав: "Активний" був своє запитання тут, а не імітацію деякі виправлення.Я зниклих без вести справу?

Дорогі друзі!

Як loucy сказав, моделювання не тільки пляма секторі, але також і для підсилювача потужності ..

Як ви знаєте, всі антени є пасивними, якщо вони стоять на самоті ...

але вони знаходяться в активній, якщо це пов'язано з активними пристроями, такими як підсилювача ..

У цієї мети, майно антена з круговою сектор може terninate 2-й і 3-го класу гармонійних F підсилювача ...

Таким чином, антена може сервер як гармонійний тюнером, а ....

Спасибо ...

З найкращими побажаннями Едіна

Так, як ми можемо моделювати антену з активної частини?

Дорогі друзі!

Ви можете спроектувати кругле / сектор / мікрополоскових антен в імпульсному з @ DS .... то у вас є один порт S-параметра для антени ...

І ви можете спроектувати підсилювач потужності в @ DS схем ....

Відповідь ви можете застосувати значення антени в якості вантажу тюнера O / P етап AMP ....

Тобто ...

Але в мене є багато проблем відповідно .... HTE вхідний опір антенно сильно здійснюватися не тільки на геометрію патч, але також від геометрії і положення мікрополоскових рядка .....

Я маю досвід проектування активних масив патч допомогою імпульсу.Кожне відділення патч масив з PA / LNA підсилювача.

Ви маєте на увазі U є проблема щодо забезпечення необхідного підсилювача фундаментальних і гармонійні навантаження допомогою антени?
Можливо, у Вас, щоб змінити позицію Вашого вхідного порту всюди в антену, щоб знайти солодке місце.
Якщо ви знаєте, який сектор впливає на кут гармонійної навантаження (якщо у нього мало впливають на основні навантаження), можна спростити ваше завдання в пошуку оптимального основне навантаження, а потім змінити форму антени відповідно до гармонійної навантаження.

Сер ИМА останній рік b.tech студент, хочуть допомогти ур Як я можу дизайну мікрополосковая антена квадратної форми, як їм anovice тому, будь ласка, повідомити мені подробиці повною аспектів ..

Привіт всім,
Є кілька способів для створення 2-портова модель для вашої антени.Після цього ви можете ставитися до одного порту антени, як два порти одну, а також розробити відповідні мережі.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back