ACIM ротора магнітного поля статора і магнітного поля?

A

anotherbrick

Guest
в асинхронний двигун змінного струму робить ротора і статора магнітного поля мають однакову швидкість обертання? (Але ротор обертається повільніше, ніж швидкість обертання поля статора) може хто-небудь пояснити, чому?

Синхронні швидкості асинхронного двигуна передбачає фіксовані ротора поля в ротор системі відліку. Але асинхронного двигуна не може підтримувати статичне поле ротора, оскільки він не має постійного магніту або струму збудження. Таким чином, ротор поля обертатися зі швидкістю, що дорівнює різниці між синхронними і фактичної швидкості двигуна. Асинхронний двигун має типові S-подібний швидкості в порівнянні з моменту характерні піддаючи перекидаючий момент.

якщо ротор обертається при 1400 об / хв, але статора є синхронним на 1500 розгортки статора ротора 100 разів / хв так що 100 / хвилину індукованих ротора магнітне поле (якщо ми вважаємо, ротор стаціонарних), так як ротор сам повороту, фактична швидкість ротора магнітне поле 1400 + 100 = 1500 теж є тільки різниця фаз між двома я думаю не так?

Для аналізу моторного поведінки, тільки поле в роторі питань системі відліку. Вона має швидкість обертання 100 / хв у вашому прикладі.

Тому я хотів би знати про ротора магнітне поле? У ОПК є необхідність знаючи положення ротора магнітне поле з-за цього кодер знаходиться в шахті ACIM однак ротор магнітного поля обертається швидше, ніж ротор себе, як я розумію, це синхронно з вихідною частотою інвертора моє запитання, як я можу знати положення ротора магнітне поле лише на підрахунку вал кодер, коли вони мають різні швидкості?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back