AC виконання LDO

T

tia_design

Guest
Привіт,

Для всіх цих документах LDO, всі вони дають цифри, що показують ефективність змінного струму з полюсом місці.Я не розумію цю цифру.Щоб отримати цю цифру, я повинен робити AC моделювання.Але в моделюванні змінного струму, що вхідний і що це вихідний, щоб я міг отримати ця крива?Спасибо

Ви повинні розірвати петлю в деякій точці, ін'єкційні сигналу змінного струму на правому і перевірити вихідні на ліву.

і ви повинні додати деякі кепки та Res між цими двома точками і вирізані на DC VCOM роботу точку варіант.

Наприклад, ви можете перервати цикл, а потім вставити трансформатор постійного струму таким варіантом точки побудовано і змінного сигналу може використовуватися в поєднанні з первинної стороні другій стороні від трансформатора.

Це краще використовувати STB аналізу.

Так, але з СТБ аналізу Ви не бачите змінного сигналу в кожному вузлі, а зі змінним можна.Ви просто повинні розмикати і покласти манекена шапку, коли відкриті зі значенням, як можна ближче до реальності, як можливо

розірвати петлю у будь-якому місці LDO.застосовувати тестового сигналу і дотримуватися output.Vo / Vi дасть приріст цикл і фази.від U можна знайти П.М., УГБ.

WTF?

НЕ БРЕЙК LOOP ВСЬОМУ!
THAT'S BRUTE СИЛУ

Якщо Ура, використовуючи типові топології (помилка AMP, проходять transitor, зворотній зв'язок нетто), U повинні розірвати петлю зворотного зв'язку (який з'єднується з воротами одного з диференціальної транзисторів), а також ввести великий індуктивності в серії (наприклад, 10 H ).Тоді U слід приділяти ур змінного сигналу з величезним конденсатора розв'язки (наприклад, 10F) в ряд, ввести його в зворотному воріт.запустіть ур AC моделювання.Дозвольте мені тепер якщо і потребують подальшої допомоги.

EZ, не думаю, U?
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

розірвати петлю, де після встановлення зворотного зв'язку в підсилювачі помилки.Ви можете зробити аналіз стійкості за допомогою компонента "iprobe".Ви вм'ятина Море поставити великий кришкою або індуктор, як раніше.Це працює дуже тонкою і дає вам отримати фазу циклу і reqd для аналізу стійкості LDO

Тому використання котушки індуктивності і конденсатор?
Чому не просто розірвати цикл і застосовувати betwen джерела змінного струму позитивний внесок в амплітуду і віддача?
простіше я думаю,

IMAR пише:

Тому використання котушки індуктивності і конденсатор?

Чому не просто розірвати цикл і застосовувати betwen джерела змінного струму позитивний внесок в амплітуду і віддача?

простіше я думаю,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back