AAARRGGGHH!

G

gizzmo

Guest
Я повернувся на сферу минулої ночі, і на дисплеї не показав типовий темно синій екран вибору мови, що з'являється на PowerUp.Ця сфера має кольоровим ЖК-екраном, а не ЕЛТ.Колір екрану тепер сіруватий / світло-синій, і залишається таким чином протягом кількох годин після його включити.Сфери, як видається, хоча робочий.Я можу натиснути кнопку "Довідка" і передньої панелі індикатор буде активувати натисканням налаштувань за замовчуванням робить світлодіодні йдуть.Таким всередині, я думаю, що це нормально, це здається відображення єдина проблема.Нема покращення стану, коли я пов'язав зонд кал терміналу чека.

Трохи історії.Я працюю в моєму підвалі, і я не звернула на сферу протягом декількох місяців по крайней мере.У мене була проблема відображення раніше, тому я побігла феном над грилем тепла все догори, проблема вирішена!Я спробував трюк феном знову, не йти.Я переїхала сферу нагору і залишили на кілька годин, ніяких змін, як і раніше, сірий / блакитного кольору.Я думаю, що температури / вологості мій підвал є причиною моїх бід.

Я Freaking прямо зараз, не кого-небудь є поради / аналогічного досвіду в цьому ряді областей.Прохання висловити деякі пропозиції, поки я не готова поступитися і прийняти його на службу магазину.

Багато спасибі,
gizzmo

Я завантажив інструкції з експлуатації яких була хороша схема усунення несправностей.Основна порада був поганий, $ 450us отримати заміною модуля з Tek.Ця сфера є простим для ремонту, всі модульні.Джерело живлення дискретних компонентах, а інша частина поверхні гори.Дуже pricy отримати поради, але дуже хороша сфера для використання.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back