_Altium конструктор Autorote Перевага шириною

F

Fala

Guest
Привіт рада, є все одно, що ми можемо сказати autorouter щоб ширше використання бажаних для маршрутизації, але якщо вона не змогла знайти спосіб його можна використовувати у вузьких ширини ще в межах діапазону, визначеного в ширину правила?
Спасибо

Ні - Домен не є досить розумний, щоб автоматично перемикається на меншу ширину, коли він не може маршруту за замовчуванням ширину.Маршрутизатор працює з проектними нормами ви створили.Ви повинні мати за замовчуванням правило для маршрутизації ширина, яка охоплює найбільш поширені шириною використовувати маршрутизацію на дошці, потім додайте правила для подальшої вибіркової цільової іншими мережами, класи мереж і так далі.

Велике спасибі House_Cat,
У мене два питання, будь ласка
1 - Що є найбільш ефективним способом використання autorouter,
а) групою мереж у схемах, а потім після попереднього маршрутизації чутливої / важкий мереж використовувати авто-маршрут все
б) Після розміщення і пре-маршрутизації використовувати авто-маршрут Компонент / нетто блокування хороші маршрути і знову Auto-маршрутна мережа / Компонентний ...
Якщо 'A' є найбільш ефективною, коли це найбільш доцільно використовувати Auto-маршрут Компонент / нетто / Район / Кімната
Мені здається, що це гарний питання, тому що ситуація може змінюватися з борту на борт, але якщо ви дасте мені основні теми, які можна застосовувати для багатьох (якщо не більшість) порадами про те, що є найбільш ефективним способом використання домену Auto-Router ( починаючи від схем) я дійсно ціную це.

2 - Через кілька місяців тому я пам'ятаю, я задав вам питання про гвардії кільцями і ти показав мені посилання на яких було кілька експериментальних графіках показав, що охоронець кільцями не набагато краще, ніж просто збільшення дозволу.З тих пір я зустрічав багато технічних описів різних виробників Analog Devices / Burr-Brown, .., Що, строго рекомендується використовувати гвардію кільця для деяких чутливих мікросхем.наприклад, дуже високим опором операційні підсилювачі електрометрії ,...,, чому вони так часто рекомендували?вони корисні, якщо ви не можете збільшити оформлення достатньо, але замість цього ви можете вставка дуже вузький, низький гвардії зазор між агресивним відстежувати і жертви трек?

Ще раз спасибі,

Найбільш поширений спосіб використання autorouter це вручну маршрут чутливу / критичних слідів і схем.Потім блокування всіх цих напрямках, і використовувати autorouter закінчити некритичні маршрутизації.Ця технологія зазвичай вимагає віялом великих мікросхемах, а потім критично маршрутизації, замок, потім autorouting.Використовуючи цю техніку, ви повинні визначити спеціальні вимоги, використовуючи чистий директиви і класи в схематичному рівні з метою встановлення правил проектування на борту.

Існують два різних питань з гвардією кільцями і охороняти сліди.Одним з них є їх використання для окремого треку, щоб запобігти крос-сполучення.Тобто той, який не є необхідним.Ви можете добитися того ж з метою ретельного перегляду та поділу.Друге використання охоронних кілець / слідів для ізоляції чутливих схем від струмів витоку.Це те, що Burr Brown стосується наголошує у своїй програмі.Високий коефіцієнт посилення, високий імпеданс, підсилювачі працюють з дуже малим вхідних сигналів (напруги та струму).Вони рекомендують використовувати обгрунтовані гвардії кільцями / доріжок забезпечити, щоб ні витоку струму через ізоляцію ради Матеріал потрапляє в чутливих схем введення.З мого досвіду, такі речі тільки проблема в екстремальних умовах, коли сліди працювати в безпосередній близькості від поверхні шарів друкованої плати.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back