90S2313 відео генератор

Перевірка вихідних напруг, слід 1Vpp. Перевірка збірки і номінали резисторів. Наскільки я знаю, опору для відео пристроїв 75Ω, але в цій схемі немає.

Швидше за все 75Ω вхідний опір вашого ТВ-монітор має ослаблений величини відеосигналу .. Якщо монітор має перемикач, який вибирає між високим імпедансом і 75Ω, встановіть його в високоімпедансное .. В іншому випадку ви будете потребувати буфер .. Додається приклад одного BJT одиничного посилення підсилювача / буфер .. З повагою, IanP

Привіт IanP я додав ваш bufferand і тепер у мене є 1.2Vpp відеосигналу вдаючись в екран телевізора, але картина чорно-білі. Чому B & W?

Спробуйте «пограти» з навантаженням конденсатори навколо 17.734MHz кристал .. Наприклад, підключити 100 пФ (або навіть більше), щоб контакт 4 (XTAL2) і 47pF до контакту 5 (XTAL1) .. З повагою, IanP

Даний форум є великим. Я просив рішення цієї проблеми протягом кількох місяців. BINGO. Тільки вибираючи різні конденсатори навантаження (120pF + 47pF) і колір горить. IanP, це було блискуче пропозиція! : D Спасибо большое. : D: D: D

Дуже радий чути, що діагноз був правильним .. З повагою, IanP

Так, це працює::: Д. І. замінені 2x22pF з 150pF і 47pF. Тепер, як зробити весь синій екран::

Перш за все, якщо ви збираєтеся зробити цю роботу правильно, ви повинні використовувати другу версію програмного забезпечення, яке виконало всі необхідні елементи кадру, тобто Н-синхронізації, V-синхронізації, equalizations і таке інше .. По-друге, для виробництва однієї кольоровий екран у вас є для програмування мікроконтролерів постійно генерувати кольори перевізника за тривалість цілому горизонтальну лінію .. Це зажадає багато інструкцій (див. код - 4 instuctions OUT утворюють один цикл) без будь-яких інших дій (ів) між ними .. [Код] color_carrier: з PORTD, up_color з PORTD, один з PORTD, down_color з PORTD, один ... [/ Код] Якщо є можливість, робити домашнє завдання і підрахувати, скільки з цих циклів, необхідних для заповнення однієї горизонтальної лінії, і як це пов'язано з розміром пам'яті програм AT90S2313, іншими словами, буде повний код вписується в це , чи ні .. З повагою, IanP

Я не дуже знайомий з 90S2313. Як ви думаєте, код не буде вписуватися в флеш-пам'яті?

AT90S2313 має "всього" 2k пам'яті програм, і це не є достатньо великим для цього додатка (синій екран) .. Я реконструкції воно може бути зроблено, якщо пам'ять програм були десь близько до 4k .. Якщо ви все ж таки хотіли б використовувати той самий код, ви повинні "пряника" з тієї ж родини .. З'ясувати питання про те, наприклад, AT90S8515 і ATmega8515 може бути "розігнаний" на 17MHz .. З повагою, IanP

Дякуємо за вашу допомогу. Я думаю, що я можу використовувати екран з кольоровими смугами і 90S2313. DrWho

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back