89C51 інтерфейс для ВЧ 433 передавача і приймача модуля

N

natasie

Guest
Привіт усім, я роблю остаточний проект року на ВЧ сигнальна система для зайнятих зон. він вимагає, щоб я використовувати передавач і приймач ВЧ і два мікроконтролера для обох модулів. я використовую для 89c2051 Чет передавач і 89C51 для одержувача. я хочу, щоб мати можливість зберігати дані зони на мікроконтролері і відправити його через передавач. Приймач буде перехопити цю інформацію, коли вона поруч. Тепер моя проблема полягає в програмуванні. я KNO, що і слід використовувати послідовний порт для передачі і прийому, але я не знаю, як його перепрограмувати. PLS будь-яких рекомендацій вітається.

написати просту послідовну програму для обох контролерів і випробування, якщо вони будуть правильно працювати (окремо), то інтерфейс контролера з цими модулями ...

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Повідомлення додано в 20:37 ---------- Попереднє повідомлення було о 20:36 ----------</span></span>
http://www. edaboard.com/thread175118.html http://www.edaboard.com/thread175714.html

я перевірив сайтів і з програми дано, письменник сказав, що це не даючи вихід ... і від другої потік, чи означає це, що я буду обов'язково використовувати кодер / декодер для приймача-й передавач? я думав, що я міг би просто послати дані і отримати його без будь-якого шуму на вході. і, будь ласка, мені потрібна допомога з кодуванням ... Як я повинен послати повідомлення? кожен посилає числа, але мені потрібно, щоб відправити повідомлення всім, і я дійсно не маю ніякого знання в цій би там не було. Прохання допомогти ...

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Повідомлення додано о 23:25 ---------- Попереднє повідомлення було в 23:24 ----------</span></span>
Ох, і дякую вам за вашу допомогу ... все одно ціную це більше, якщо ви могли б допомогти ...

ваші дані повинні бути в форматі ASCII, незалежно від числа або алфавіти ... а також в послідовному зв'язку він вирушає по крупицях, тому не повинно бути ніяких проблем у відправці або отриманні ......

так що не треба використовувати, щоб кодер або декодер? я можу просто послати напряму?

Ви можете сказати номер excat частина картини модуль використовується .. деякі кодери та декодери в самому модулі .. я не можу сказати, не дивлячись на модуль ........

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back