8086 проектів мікропроцесор

D

dilfareb

Guest
необхідно принципові схеми 8086 проект міні мікропроцесор. будь ласка, PLS надішліть мені ... спасибі заздалегідь.

Не могли б ви використовувати мікроконтроллер для виконання вашого проекту? З повагою, Jerin.

немає. я потребую проект, використовуючи тільки 8086 ... навіть якщо 8086 фіктивний є те, що схема .. я в ній потребує. plss ... допомогу

Ви можете порт будь-якого проекту з микроконтроллером 8086, ви використовуєте комплект розробки або комп'ютер для виконання коду?

я. я використовую 8086 тренер комплект. може у дати мені приклад проекту з ланцюга. але це не повинно складається з мікроконтролера.

[URL = http://www.softwareforeducation.com/] Програмне забезпечення для освіти [/URL], це допоможе вам у проектуванні. скачати програму, а потім зробити свій власний ... зробити контролер світлофора із застосуванням нечіткої логіки-.

Ви використовуєте або з АНМ, якщо ви використовуєте тренер комплект більшість комплектів будуватиме в модулі АЦП.

це може бути корисним: ви можете створити його, використовуючи програмне забезпечення, а потім зробити це в програмісту, що ви використовуєте ..

IAM не отримують повністю .. я зрозумів progm але, як проектувати, просто побачивши?

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Повідомлення добавлено в 18:54 ---------- Попереднє повідомлення було в 18:51 ----------</span></span>
, може 8085 програма була перетворена в 8086 progrm?

так, що це може бути 8085 є 8-бітний процесор, кількість прапорів 5 і об'єм пам'яті становить 64 КБ в той час як 8086 це 16-бітний процесор, кількість прапорів 9 і об'єм пам'яті становить 1 MB.The Основна відмінність між 8085 і 8086 в тому, що 8086 використовує конвеєрну. [URL = http://www.criticalfiles.com/Development/Debugging/8086-Microprocessor-Emulator.html] 8086 Мікропроцесорний Emulator - Мова асемблера легко [/URL] Це посилання може допомогти

Дякуємо. я постараюся у вигляді і сказав. спасибі велике. якщо я отримати удар в будь-якому місці, я знову запитати у до ур допомогу. Дякуємо.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back