8086 мікропроцесор

E

eng_bmb

Guest
8086 мікропроцесора є у вас інформація

Дякую Вам, якщо у вас є уявлення про реальну кількість і як на цьому Stor 8086 мікрофон. і це opration

Два підручники відмінні рекомендації для 8086: - 1. За зали. 2. За Bhurchandi. Назви обох книгах щось на зразок "Розширений мікропроцесорів і інтерфейсів / програмування". будь ласка, перевірте їх ... до побачення

Я знаю, дуже хороша книга для новачків в 8086 збірці її: "Асамблея мову програмування" по йатха Ю. ця книга ідеально підходить для новачків.

Ібрагім чому б вам не завантажити його тут

привіт двох кращих книг на цю тему є IBM PC збірки proramming Петром мікропроцесор Intel Абель ..... Баррі Брей я не маю ніякого з них, але спробуйте знайти їх .!!!! З найкращими побажаннями: D: D: D: D: D

[Цитата = Німер] привіт двох кращих книг на цю тему є IBM PC збірки proramming Петром мікропроцесор Intel Абель ..... Баррі Брей я не маю ніякого з них, але спробуйте знайти їх .!!!! З найкращими побажаннями: D: D: D: D: D [/ цитата] Привіт Німер, я гостро потребує книзі Брей ....... RU в змозі зібрати її .... якщо і є його ... будь ласка, допоможіть мені ... sankudey

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back