8051 512Kb зовнішніх лінійних nonsegmented пам'яті програмою Flash

G

Guest

Guest
Хто-небудь пропозиції про PME-51?

http://www.embedded.com/showArticle.jhtml?articleID=166402747
Привіт

Як сказав Ерік не дуже корисно.

useful, maybe at least useful.

Ну, якщо не дуже
корисна, може бути, принаймні корисним.

Чому не 512K і 128K або 1024K.
Просто легко, тому що це буває, щоб мати три біта доступні для гри всередині AJMP і ACALL опкодамі.
Якщо чотири біти будуть доступні (4K діапазону), то безумовно 512K зі статті стане 1024K.
Це те, що я називаю стан та / або той факт, що деякі народи (наприклад Martin) має набагато глибші спостереження, ніж інші.
Поки Мартін не стверджували будь-яких виключних прав у використанні цієї ідеї я не розумію читача відповіді.
Це правда, що Мартін не вибирати відповідний підхід банківської сторінку і підкреслили недоліки банківських перемикання стати прикладом (43% пам'яті відходів; жодне серйозне 8051 користувач знає, що це не може бути правдою).
Однак це не є серйозною причиною, щоб посміятися і сказати: "Ми знову стати - подивитися, як блискучий Я - не тут щось корисного"
Це трапляється бути Даллас 390 задоволення приймати всі покарання використання 24-бітних ПК в безперервний режим.

Якщо Мартіна враховуються потоки через кордон 64K, умовний відносний стрибок, скликання і повернення з підпрограм і ISR, я задаюсь питанням, чому не згадував, що, ймовірно, повинні бути викладені.
Мартіна Pawloski пише:Звичайно, цю нову гібридну інструкція FJMP є невизначеним інструкцію з реальними 8051.
Якщо б це було дозволено пройти в 8051 програма буде збій, стрибнувши з ненавмисним адресу.
Таким чином, PME-51 перекладає інструкції від імені 8051.
Коли перший байт інструкції FJMP зчитуються з пам'яті програм, PME-51 виявляє, що це Opcode AJMP та приймає наступні три дії:1.
Він займає три біти адреси з вбудованою Opcode AJMP і завантажує їх у проведенні реєстрації.2.
Він блокує Opcode AJMP і замість виходу Opcode LJMP (002) на 8051 шині даних.
8051, на читання і декодування цього Opcode LJMP, буде читати, що залишилися два байти інструкції, і завантажити їх у свій 16-бітових ПК.3.
PME-51, після виявлення в кінці навчання, буде передавати зміст проведення зареєструвати його розширений адреса регістра (XAR) і виведення цих трьох бітів як адресу бітів [18 .. 16].
Ці біти адреси формі трьох найбільш значних біти бажаних 19-розрядний адреса мішені, в той час як 8051 виходів 16 молодших біта.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back