8051 мікроконтролера заснована харчування!

C

cct007

Guest
Я в даний час робить 15 кроків мікроконтролера заснована цифровий блок живлення як мій останній проект року.Це лінійне джерело живлення.

Я буду використовувати одну 8051 мікроконтроллер для контролю напруги від 0-15V.

Там буде 7 сегментний дисплей, щоб показувати поточне значення напруги, що пов'язано з мікро контролером.

Там буде декодер підключений до мікроконтролеру also.There буде 16 підключення до декодер для 0v до 15V.

Моя Френ сказав мені, що я можу використовувати переривання порту для контролю напруги, при якому я WLL Connect 2 кнопки на 2 INT PIN-коду.Наприклад, коли кнопка пов'язаних з INT 1 витіснили INT 1 дає сигнал і він буде збільшуватися 1V.

Оскільки я дуже слабкий в мікроконтроллер я поняття не маю в написанні коду для контролю вихідної напруги за допомогою декодера, та код для відображення 7 сегментів, щоб показати вихідної напруги.Надії У всіх може дати мені допомогти!
Спасибо большое.

Перш за все, вам потрібен спосіб відчути вихідної напруги, тому вам потрібно / D.
Ви потім використовувати ці свідчення вирішити, якщо Вам потрібно збільшити напругу, зменшити його або тримати її постійно.
Те ж / D читанні буде використовуватися для відображення напруження на 7-сегментних дисплеїв.
Що стосується кнопок, так, ви можете використовувати переривання, якщо хочете.Крім того, можна сканувати кнопки (перевірити їх періодично).

Фактична коригування може бути зроблено з резисторами з виходу декодера.Кожен вихід фактично покладає резистора паралельно з нижнього резистора напруги встановлення дільника.Було використання декодера вимоги?

Використовуйте 8-бітний ЦАП, то операційні підсилювачі і далі потужні транзистори

Привіт.

ПривітПошук сайту Elektor раз уздовж час назад Тай опубліковано 8751 кращих Digital Design харчування - Може бути, це допоможе вам у вашому проектіW * w.elektor.co.ukвсе найкращеБоби

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back