7x5 матричний дисплей з 8086

P

PCBwire

Guest
Допоможіть, я повинен закінчити свою домашню роботу. Я повинен покласти 7x5 матричний світлодіодний дисплей на 8086 адрес і шини даних. Кожне рішення, яке я бачив це з ПОС чи іншої microcontroler, добре, це може бути з 8086. Всього дисплей повинен бути як графічна карта, яка чекає на деяких IO адресу, і 8086 може писати в свій буфер кадру, коли він хоче.

Привіт PCBwire, Ви просто повинні встановити адресу відображення (стор.?) Для пам'яті і на чолі з використанням деяких дешифратор адреси, то процесор читання з пам'яті (ОЗУ або ПЗУ), то вивести його призвели або можуть бути ви могли б звернутися з вашої конструкції старі карти CGA.

Так, щось подібне. Не знаю, як зробити світлодіодний дисплей. У мене є ідея поставити регістрів, що вихід буде підключаються безпосередньо до глави, і процесор буде писати, що регістри. Це простий спосіб. для відображення 7x5 5x 8bit регістрів neded. Може бути, inpractical. Тому що я нове, 8-розрядний регістр може бути використаний. Searchng на сайті Texas Instruments, можна знайти тільки D-фліп-флоп регістри зсуву.

Всього проект не повинен бути реалізований, я тільки залучити, якщо в Protel. Resistry + світлодіодний дисплей варто укладати простий. Чи може хтось дати мені приклад реального 16-бітний регістр, який може завантажувати дані, зберігати дані до тих пір, поки це необхідно, до наступної завантаженні, без переміщення, і вихідні дані на кожен такт. Проста класична зареєструватися. Якщо ви використовуєте microcontrolers, ви отримаєте негативні моменти. Це домашнє завдання, тільки почав робити, майже нічого не знаємо. :)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back