74XX132 для частотоміра

L

Li_ereunpisan

Guest
який хороший TTL 74XX132 серія для вимірювання частоти, серії HC, HCT, AS, ALS, і т.д.? I'se пробував .... Для вимірювання низької частоти (1 Гц-10 кГц) можна читати, але для вимірювання високих frekuency (1 МГц, 50 МГц) не може бути прочитаний, але специфікації frekuency метр моя до 50 МГц ...

Ви, ймовірно, не забезпечує достатньої сигнал на вході метрів. При більш високій частоті, ви повинні бути обережні, як ви відгукується на ваш 'Генератор сигналів' за допомогою метра. Також не ясно, що ваша посилання на 74xx132 є? Це просто Nand з Шмітт ворота?

Ви можете розмістити трохи більш детальну інформацію про вашу метрів я думаю, що деякі картини або відповідної специфікації, як назва компанії і т.д. Номер деталі на форумі ..... Мій geuss тут можна їсти різні конфігурації для частоти 10 МГц більше, ніж ... BCZ .. взагалі сигнал з цього діапазону будуть вимірюватися з використанням CRO ..... традиційних метр частоти використовується метод балансу моста для вимірювання частоти .... як ніколи зараз день, навіть відлік часу з цифровою метод також дуже популярні для частоти Вимірювання ... Удачі

Ви, ймовірно, не забезпечує достатньої сигнал на вході метрів. При більш високій частоті, ви повинні бути обережні, як ви відгукується на ваш 'Генератор сигналів' за допомогою метра. Також не ясно, що ваша посилання на 74xx132 є? Це просто Nand з Шмітт ворота?
частотоміра для виміру частоти цифрового сигналу, частота на вході через транзистор BFR93 потім направляються в 74HC32, я не розумію, як певний сигнал повинен піти в 74HC32 Я бачив багато посилань що використання 74HC32
Ви можете розмістити трохи більш детальну інформацію про вашу метрів я думаю, що деякі картини або відповідної специфікації, як назва компанії і т.д. Номер деталі на форумі ..... Мій geuss ось вона може бути є різні конфігурації для частоти 10 МГц більше, ніж зазвичай ..... BCZ сигнал з цього діапазону будуть вимірюватися з використанням CRO ..... традиційних метр частоти використовується метод балансу моста для вимірювання частоти .... як ніколи зараз в день, навіть відлік часу з цифровою метод також дуже популярні для виміру частоти ... Удачі
Я використовую цю схему, як referency

Ваше посилання схема являє собою поєднання LC метр плюс ESR метр плюс частотоміра. 74AC132 використовується для вибору вхідних або (1) розділу LC або (2) розділу FreqInput. Для того щоб частота розділу метрів, сигнал RC1 (від UC) повинні йти високо, і сигнал RC2 повинні йти LOW. Тоді частота сигналу отримує включений і спрямований на RC0 ПОС. Перемикач SW2 в закритому дозволить збільшити приріст вхід для використання частини. Закон BF998 і BFR93A схеми, як підсилювач / буфер введення для вашого сигналу. Спробуйте закрити SW2 при читанні більш високих частотах. Як я вже сказав раніше, при високій Freqs ви не можете бути забезпечення введення в правильній 'відповідає' чином і, отже, стає занадто низький сигнал на вашому 74xx132 для того, щоб дати надійний вихід. АБО З на 50MHz період 20 нс, то, можливо 74AC132 не достатньо швидкий, щоб відповісти. Ви можете спробувати використовувати 74ACT132, або який-небудь ще швидше Шмітта воріт тут вище Freqs. Питання також в тому - що ваш джерело сигналу? І як ви знаєте, він дає вихід 50 МГц, і на якому рівні? У випадку, якщо ви зібрали цю схему самостійно, то можуть бути й інші помилки, які я не можу передбачити.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back