7 сегмент світлодіодні додаток,

R

robismyname

Guest
У мене 4 (Dual 7 сегмент Сід),
який я використовую для 8051 додатків (з використанням портів 0-3).

Мені потрібно варіанти відображення унікальний номер значень по кожному сегменту на світлодіодні, але я помітила, що для одного сегмента 7 світлодіодних все штифти додаються разом (див. доданий Data Sheet),
що викликають так сегментів індикатор для відображення один і той же номер.

Як дизайн мого світлодіодні використанням 8051 в кожному сегменті є незалежними один від одного?

Крім того, як я можу використовувати десяткове на світлодіод (що Сцепляющій контролю в десятковій системі)?
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

Для підключення декількох показників разом потрібно підключати все те ж
ім'я сегментів разом (А-А, Б В, і т.д.), і підключити їх (з допомогою струму) до одного порту MC (наприклад, А-P1.0, B - P1 .1, ... G - P1.6).Кожен штирями DIG1 DIG і 2 повинні бути
пов'язані (також за допомогою струму) для окремих кілки MC (наприклад, P2.0, P2.7).
Штифти A. .. G надати зазначенням даних, шпильки DIG1 і DIG2 всі показники індикатора вибору.Ви повинні надати такий контроль ці шпильки, які забезпечують лише один показник в той же час.Тому ваше програмне забезпечення має забезпечити циклічний outputing дані за показниками 1, індикатор 2, ...Показник 8.Якщо частота цього циклу буде більше, ніж 60 Гц ви не побачите блимати.

Roma_te писав:

Для підключення декількох показників разом потрібно підключати все те ж ім'я сегментів разом (А-А, Б В, і т.д.), і підключити їх (з допомогою струму) до одного порту MC (наприклад, А-P1.0, B - P1 .1, ... G - P1.6).
Кожен штирями DIG1 DIG і 2 повинні бути пов'язані (також за допомогою струму) для окремих кілки MC (наприклад, P2.0, P2.7 )............

robismyname писав:

Як багато-хто сучасні комутатори мне нужен?
Чи буде це достатньо?

robismyname писав:

Як дизайн мого світлодіодні використанням 8051 в кожному сегменті є незалежними один від одного?Крім того, як я можу використовувати десяткове на світлодіод (що Сцепляющій контролю в десятковій системі)?

Roma_te писав:robismyname писав:

Як багато-хто сучасні комутатори мне нужен?
Чи буде це достатньо?

robismyname писав:

Для НПП транзисторів у схемі у вас є база проводу збираються в MCU та емітером проводу збираються землі ...

Roma_te писав:Трикутник по цій схемі - 5VDC

robismyname писав:

Ok так 5 вольт для НПП Emmitter трикутника і 5 вольт для NPN база трикутник?

Roma_te писав:Щоб вимкнути всі показники слід висновок про P2 XXXX0000 (X-будь-який біт, 0 або 1);

Для перемикання з 1-й показник - P2 = XXXX0001;

Для перемикання на 2-й показник - P2 = XXXX0010;

Для перемикання на 3-й показник - P2 = XXXX0100;

Для перемикання на 4-й показник - P2 = XXXX1000;

Це неправильно.Може бути, я-то тут відсутні, але якщо ваш дисплеї CC (загальний катод) Це правильний шлях до проводам її.

А логіка "1" на базі транзисторів Виявляється, що особливе дисплеї ON.А логіка "0" перетворює його залишити.На 7-порт штирями, логіка "1" перетворюється зокрема, привів в той час як логіка "0" перетворює його залишити.

Ви можете створювати таблиці, в коді і використовувати movc інструкції:
Код:

ПЕРША EQU 0Ch; одну цифру (низький откусиваніе)

ДЕСЯТЬ EQU 0Dh; LH цифр (верхній откусиваніе)Update_Disp:

мов dptr, # display_table

мов на один; копія одній цифрі АКК

movc A, @ A dptr; отримати цифру від компенсується в соотв

у відставці; 0 = 028h, 1 = 07Eh, 2 = 019h, 3 = 01Ch

; 4 = 04Eh, 5 = 08Ch, 088h = 6, 7 = 03Eh

; 8 = 008h, 9 = 00Eh

;

display_table:

DB 00101000B, 01111110B, 00011001B, 00011100B

DB 01001110B, 10001100B, 10001000B, 00111110B

DB 00001000B, 00001110B

ctownsend писав:

Це неправильно.
Може бути, я-то тут відсутні, але якщо ваш дисплеї CC (загальний катод) Це правильний шлях до проводам її.

robismyname писав:ctownsend писав:

Це неправильно.
Може бути, я-то тут відсутні, але якщо ваш дисплеї CC (загальний катод) Це правильний шлях до проводам її.

robismyname писав:

Чи можу я використовувати ПНП - PN2 222A 749 замість BC327-25 або 2N3904?

sn_burki писав:Ця ідея хороша для маленьких 7 сегмент дисплея, але якщо ви використовуєте великі дисплеї 7segment Тоді вам треба буде привести зміни в ній, як за допомогою ULN 2003 по всіх сегментах (АГ).

це одні й ті ж дані листа розміщені вище.Ви не повинні мати проблеми з допомогою резистора по даних напрямках з мікро-контролера.

Є тонн схеми загального анодних сім сегмента відображається, якщо ввести в рядку пошуку Google.Я не знайшов дуже багато діаграм із загальною катодного установки.

добре звучить добре.У мене є реальне розуміння моменту, як впоратися з цим.Дякуємо всім, хто вніс вклад

привет ..

Я використовую загальний анод сім сегменті ..
схема аналогічна ctownsend схематичне ..

Але проблема в моєму 7805 стало дуже спекотно, коли сім сегмента ПО ..

Що я повинен робити?

THX

electronproton писав:

Але проблема в моєму 7805 стало дуже спекотно, коли сім сегмент ON.what я повинен робити?

electronproton писав:

Я використовую загальний анод сім сегменті ..

схема аналогічна ctownsend схематичне ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back