7 сегментів. Дисплей ради FPGA

K

keremcant

Guest
привіт, Я намагаюся використовувати 7 відображає сегмент на дошці Digilent Басис FPGA. Він складається з чотирьох 7-сегментних дисплеїв об'єднані разом. кожен дисплей має інше значення контактний анода, але всі дисплеї мають ті ж значення контактний катода. як я можу вибрати відображення Я хочу використовувати? У UCF файл або в Verilog код?

Звичайним способом управління кількома дисплеями є змінним яких окремі дисплей "активні". Отже, якщо ви шукаєте для відображення 1234 на чотири дисплея, ви б: Увімкніть перший показ виходи Встановити, що матч номер 1 в 7-сегмент коду Вимкніть Перший показ Встановити виходів, які відповідають номер 2 у 7-сегмент коду Поверніть на другий дисплей і так далі. Якщо ви зробите це досить швидко, схоже, як якщо б всі чотири освітлені в той же час .. Знайдено цієї дивовижної анімації (люб'язність Сейіті Inoue) пояснити, як саме це передбачається робота:
pic6_732.gif

добре, але на моє запитання насправді як включення і виключення дисплея. Я маю на увазі я можу призначити 0 на анод і 1 на контакти катода? ? Або навпаки

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Поштові додали в 20:38 ---------- Попереднє повідомлення було о 20:34 - ---------</span></span>
, наприклад, в анімації здається, що як аноди і катод контакти призначено 1, але вони не повинні бути по-різному поляризованих?

Червоні є ті, які мають струм, що протікає через них, це не знак, який контакти за логікою 1.

не могли б ви дати мені невеликий приклад того, як це зробити? сказати, що я два анодів: an1: P32, AN0: P33 і P25 катоди, P16, P23, P21, P20, P17, P83, як у ABCDEFG. Як я можу відобразити, наприклад, 12 на дисплеї? Я маю на увазі, як я можу дисплей 1 на першому і 2 на другому? Наприклад, якщо я хочу показати тільки 1 на першому екрані, це щось подібне:
Code:
 р [6:00] seven_seg_pins; рег [1:0] аноди; завжди @ (posedge годин) починаються анодів

Привіт. У мене Basys2 ради розвитку від Digilent і почав програмувати в VHDL близько 2 тижнів тому. Я зробив пару проектів, які вже з використанням семи сегментів. Ви можете прочитати про них, див. відео і завантажити код в моєму блозі: [URL = http://elec.tkjweb.dk/blog/2010/09/first-project-with-fpgas-seven-segment-display/ ] TKJ електроніка »Перші проекти з ПЛІС [/URL] З повагою Томас Есперсен

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back