6 Натисніть транспонувати їли з моїм власним множником

T

ThAlKa

Guest
Я намагаюся побудувати Fir використовувати для H.246 AVC для мого бакалавра дисертацію. Я дуже нове в VHDL, але я вже побудували зрушення додати множник як частина дисертації. Тепер у мене є побудувати ялина, яка використовує зокрема, що мультиплікатор як компонент для управління всіма множення з коефіцієнтами. Проблема я стикаюся в синхронізації. Можливо, рішення було б державна машина, як блок управління керуючі сигнали, але я не знаю, як це зробити. Будь-які пропозиції будуть високо оцінені заранее спасибо

а ви повинні спробувати створити свій канал передачі даних, а потім управляти їм за допомогою елемента керування, тому спочатку витягти ваші ASM діаграми для конкретного множник, а потім відповідно до неї створити свій канал передачі даних і витягувати з автомата ASM графіку. потім об'єднати їх і, нарешті, у вас є цифрова система.

а ви повинні спробувати створити свій канал передачі даних, а потім управляти їм за допомогою блоку управління, тому спочатку витягти ваші ASM діаграми для конкретного множник, а потім відповідно до неї створити свій канал передачі даних і витягувати з автомата ASM графіка . потім об'єднати їх і, нарешті, у вас є цифрова система.
Я не зовсім впевнений, що я розумію, що ви пропонуєте. дизайн мого множник складається з шляхів даних і блок управління (ФШМ)

Ви можете зупинитися на вашу проблему трохи більше? Що ж це за питання, ви бачите? Де ви отримали досі? Є причина, ви не використовуєте IP-ядра. кодека H.264 є досить складним, так як це ...

Перша частина проекту була побудувати 8x8 мультиплікатор зсуву і додати логіку і мені це вдалося досить добре (з невеликою допомогою від аспірантів мій вчитель, звичайно). Тепер у мене є побудувати FIR для H.264/AVC кодек з 6 кранів для 6 коефіцієнтів (1 -5 20 20 -50 1). Я написав код в VHDL для ялини в два рази. Перший проводить множення зазвичай (за допомогою * для множення в коді). Це працює відмінно. Другий код, який я написав і яку я знайшов difficuty проводить mutiplication через свій множник (той, який я згадував на початку), розглядаючи його в якості компонента. Проблема в тому, що результати здаються досить вимкнути (майже випадково). Я підозрюю, що через відсутність синхронізації. У кого-небудь думаю, що ви могли б допомогти мені з цим? У мене немає проблем відправки кодів по вашому запиту.

Перш за все, без синхронізації, ви не збираєтеся зайдуть надто далеко з будь-яким методом, тому що фільтр, як це вимагається регістр зсуву. Як щодо вивішування код?

OK ось моя ялина файлів і мої файли множник. ТБ для ялиці є свого роду безлад. Будь-який, хто захоче поглянути спасибі заздалегідь View attachment 78982

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back