/ - 5V харчування

R

rozerf

Guest
to provide a dual polarity ( one positive output and one negative with same magnitude of the positive's
) power supply (say /- 5V) with max.

Мені необхідно розробити блок живлення на живлення від 9V батарейку
забезпечити подвійну полярність (один позитивний вихід і один негативний з такою ж величини позитивного's)
Блоки живлення (скажімо, / - 5V) з макс.

.

Роздрібні точки ПОТОЧНИЙ навантаження близько 1A кожної залізничної станції.Чи можна запропонувати schmetic для цього?Thx в Adv

HI людини,

Легко 78xx з регулятором.
Покладіть 7805 для виведення 5 В і 7905 для виведення-5V

Поки

Не може бути зроблено.Ви можете легко отримати 5 V,-5V із простим регулятором перемикання (Off-The-шельф частина)

Але ...

Жодним чином не піде на 9V PP3 поставку акумуляторів / - 1Amp!

Може бути, 50mA.

Ура,
FoxyRick

Привіт,

Я помітив didnn't 1A!
FoxyRick право, ви не можете допомогою акумуляторів 9V PP3

Для постійного струму ідей
http://www.discovercircuits.com/P/pwr-dctodc.htm

Sphinx

Thx хлопці,portable power sources
can replace 9V PP3 battery cell?Тоді що інші
портативні джерела енергії
можуть замінити 9V PP3 батарею?
Може бути, 0.5A достатньо для моєї заяви .......

навіть 0,5 амп.портативний акумулятор великої вимоги, або спосіб, щоб знизити навантаження, але Thats погане рішення.
Хіба ви не можете видалити обмеження портативних батарей, то ви можете використовувати крок понижуючий трансформатор і дизайн харчування сюди яких-небудь поточної специфікації.

Я використовую цю харчування для мікроконтролерів і аудіо ІМС, всі разом близько 300mA, я думаю.така осередок BATTERYS світло-зважений і зручно, якщо він здатний, щоб зробити роботу .....

Ви також можете використовувати дві групи по шість А. клітин і лінійні стабілізатори для обох і -.NiCad клітини можуть джерелом великих струмів.Час роботи від батарей при 300 мА буде близько 5 годин.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back