>

V

vijayragavalu

Guest
Привіт, хлопці
я хотів би inetrface паралельний порт на мій ланцюга управління (SCR). за що мені потрібно 150 Гц квадратні хвилі з 50% робочий цикл в цифровому lines.In даних VB я спробував зробити те ж саме, але я був не в змозі зробити 150 Гц паралельно порт.замість цього я отримую тільки 32 Гц.Я використовував і сон, і таймер процедури в VB.хоча я прийняв правильне мс параметрів у функцію, я не міг зробити 150 Гц циклу
Я пробував ж у VC , C.я ж 32 Гц тільки я не знаю, що сталося на цьому
чи може один запропонувати мені прийти на цю проблему.
я використовую стандартний LPT (0x378), що приблизно EPP це дає жодних Probs (див. вище)

Я припускаю, ви працюєте в Windows.

Таймер сну і процедури не дають достатньої точності, щоб дістатися до 150 Гц, оскільки вони засновані на час переривати яке відбувається приблизно раз на 40 або 60 мс або близько того.Насправді стандартний таймери не дуже точний у вікна та повідомлення низьким пріоритетом, вікна не обробляє відразу.

Можливо, вам слід використовувати QueryPerformanceCounter і QueryPerformanceFrequency зробити таймер високого дозвіл на вікнах.Від'їзд

http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/winui/winui/windowsuserinterface/windowing/timers.asp

Я не використовував її сам, але я читав про це.Я б, ймовірно, використовувати генератор частоти або мікроконтролера.

Джонатан-

Ще один спосіб ...

У сучасній Windows зазвичай можна збільшити перериванням таймера резолюції 1.0ms, але, на жаль, вартість не множити чисто дати 6.667ms термін, необхідний для 150 Гц.

Для таймера резолюції і запустити таймер зворотного виклику переривання, використання функцій Win32 timeBeginPeriod і timeSetEvent.Коли ви закінчите, timeKillEvent використання та timeEndPeriod.

Благодарю вас всіх
я буду перевірити наведені вище посилання і запитайте у, якщо ніяких сумнівів.Прохання допомогти меніДодано через 1 годину 39 хвилин:привіт Джонатан
Thnx для ур пропозицію, але я думаю, що це таймер посилання буде VC пов'язаних one.but мені потрібно Б. таймери, крім сну і таймера компонентів.может у надішліть мені В.Б. код ген 150 Гц на LPT
і що EPP, ECP порт чи є Різні
BT normol 1 і EPP, ECP.Додано через 8 хвилин:привіт echo47
спасибі за ур suggetion і моя проблема, коли я проходжу 6ms спати інструкції я отримати тільки 32hz.за прохід
50ms спати модулі я отримати точну частоту (1/50ms) 20 Гц, тобто якщо я передати параметр вище 30 мс спати інструкції я отримую точну частоту хвилі., Але нижче 30 мс я отримую тільки 32hz (1/30ms) я не знаю, що була проблема.может у дайте рішення цієї проблеми.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back