>

S

sidy50

Guest
Привіт всім, Im робить Сім сегмента Переміщення повідомлень дисплей на основі використання 8051 C. .. Але, певні проблеми в цьому ... Я в стані відображати постійного повідомлення на дисплеї використанням мультиплексування Техніка ... але не знаю, як зробити їх рухатися ... Прохання допомогти ... або Atleast запропонувати мені, як я можу це зробити програми або шляхом програмування внутрішнього обладнання ... повідомлення я хочу для відображення зберігається в масив символів .. наприклад Чар MSG [] = "Hello. ".. Це mssg будемо рухатися по дисплею .. Pls Допомога Чим пишалися.

sidy50 пише:

Привіт всім, Im робить Сім сегмента Переміщення повідомлень дисплей на основі 8051 використанням C. .. Але, певні проблеми в цьому ... Я в стані відображати постійного повідомлення на дисплеї використанням мультиплексування Техніка ... але не знаю, як зробити їх рухатися ... Прохання допомогти ... або Atleast запропонувати мені, як я можу це зробити програми або шляхом програмування внутрішнього обладнання ... повідомлення я хочу для відображення зберігається в масив символів .. наприклад Чар MSG [] = "Hello. ".. Це mssg будемо рухатися по дисплею .. Pls Допомога Чим пишалися.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back