>

• Thread starter atul_microwaves_antenna
  • Start date
A

atul_microwaves_antenna

Guest
Шановні експерти,

Мені потрібні такі IEEE папери терміново моєї роботи, пов'язані РФ.Будь ласка, подивіться на моє прохання.Спасибі.Характеристика проникнення сигналу в будівлі для GSM і UMTS
Феррейра, Л. Кейперс, М. Родрігес, К. Correia, Л. М.Технологія.
Університет
Лісабон, Лісабон
Ця стаття з'являється в: Бездротові системи зв'язку, 2006.
ISWCS '06.
3-й Міжнародний симпозіум зДата випуску: 6-8 вересня 2006
На сторінці (ах): 63 - 67
Місце: Валенсія
Друк ISBN: 978-1-4244-0398-1
INSPEC Приєднання номер: 9642466
Цифровий ідентифікатор об'єкту: 10.1109/ISWCS.2006.4362260
Дата Поточна версія: 22 жовтня 2007
Анотація

Вивчення додаткових ослаблення сигналу з-за будівлі, пов'язані з проникненням шляху втрати від базових станцій для мобільних терміналів, для різних типів будівель і приміщень подається для GSM (900 і 1800 МГц) і UMTS.У цьому дослідженні, статистична модель для ослаблення проникнення розроблений відповідно до лог-нормального розподілу, що застосовується для класифікації будівлі і підтримує на вимірюванні фактичних розглядуваних систем, які можуть бути використані для цілей планування радіо мережі.Різні типи будівель (High-інтегровані високопродуктивні Isolated, Низьке інтегроване і низького ізольований) і кімнати (критий світло, у приміщенні, глибока Критий) вважаються.Дослідження щодо зміни затухання на кожному поверсі, номер і тип будівлі виконується.Середній загасання 5,7 дБ для GSM900 спостерігається, зі стандартним відхиленням 11,1 дБ.
-------------------------------------------------- ----------------------------------------

Велике спасибі заздалегідь.

Atul

Приєднаний те, що ви хочете.
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back