>

J

Jack1988

Guest
Привіт,

Зараз я підключений кабель живлення до мого HDD, але догори ногами.Я не знаю, чому.Це моя помилка.

І я включив його.І раптом я побачив крихітні іскри, і незначна кількість диму запах.Незабаром я відключено від HDD.Але зауважив, виправити на чіпі підрозділи боку.

Не пробував харчування ще раз.

Я хотів би придбати і замінити цю частину.

Він читає на чіпі "ON QE R744.".HDD моделі SP2514N =

Фото додається.

Це, швидше за все, TVS (перехідного діода придушення напруги) з брендинг Onsemi, але не стандартна частина каталогу.Той факт, що справа мабуть розбився змушує мене думати, що апарат, нарешті, відключили короткий струму при нагоді зворотній полярності.У цьому випадку, боюся, що більше частини пошкоджені.

TVS повинна цілі в умовах нормальної експлуатації, так що ви можете desolder без заміни, якщо ви впевнені у правильному харчування.Спробуйте, якщо HDD все ще діє.Якщо ні, то там не так багато надій.

Якщо вам необхідно відновити дані, може бути можливість замінити контролер дошка з одного і того ж типу пристрою.

Велике вам спасибі ваш швидку відповідь.Він справді дав мені велике натхнення на HDD кріплення.

У мене є ще одне питання: якщо, на щастя, що вона працює, приймаючи TVS з борту HDD без заміни, це не означає, що це нормально, щоб залишити там TVS, щоб він знову працювати?

МКО пише:

TVS повинна цілі в умовах нормальної експлуатації, так що ви можете desolder без заміни, якщо ви впевнені у правильному харчування.
Спробуйте, якщо HDD все ще діє.
Якщо ні, то там не так багато надій.

Якщо ТВЗ не вдалося "відкритий контур", так.Нормальна поведінка буде досить короткого замикання, або невизначений стан між ними, можливо, з використанням великого струму спонтанно.Демонтажні досить легко з двома прасками припой, якщо у вас немає відповідного інструменту.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back